Rajko Hrvatič

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 13. Jan. 2008 10:53

Hehehe, kaj vse se piše. Jaz ga ne poznam, sem pa slišala tudi to da so mogle punce z njegove jahte plavat na obalo, če niso hotle grupiča. Jaz upam da to ni res, no, zdaj že vem da sigurno ni res :)
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 13. Jan. 2008 11:57

Jao ej, a lahko nehate že s to slovensko fovšijo glede kraje denarja???? Evo, iz prve roke vem, da to ni res! Z mojim bivšim šefom (ki je btw trenutno 4. najbogatejši Slovenec in daleč pred Rajkotom) sta začela biznis v igralništvu, ki pri nas še ni bil toliko razvit in uspela. In to je vsa zgodba.
Za Joca noben ne govori, da je denar nakradel. Zakaj? Zato ker je Joc pač družinski človek, se ne pojavlja toliko v medijih (ok, zdaj se malce več ampak ne v zvezi s "škandali"), Rajko se je pa pač odločil za tak stil življenja kot se je. In če mu to paše, njegov problem. A urejen družinski človek, cenjen v družbi, ki za prosti čas pretepe izven oči javnosti ženo in otroke, za šport pa še skoči h kakšni kurbi, to je pa občudovanja vredno?
Mislm kdo pa ste, da ga boste obsojali?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 13. Jan. 2008 12:25

Nekomu smo pa zelo stopili na žulj.... :twisted:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Jan. 2008 14:46

Ja, teb in tebi podobnim, očitno.

Smreka je dobr napisala in temu brez problema verjamem. Kaj človek počne u privatnem žiulenju, se ne tiče širše jaunosti. Men je tut mem, da fura dvakat mlajše bejbike, ampak zato še ni slb člouk, še mnj ma to veze z njegovim dnarjem.

Matr ste eni žleht.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Jan. 2008 14:53

men se pa ne zdi nič narobe, da ima mlajše ženske. pač, če mu je vrednota v lajfu imet mlado punco za seks in pokazat, ima srečo, da si to lahko privošči :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 13. Jan. 2008 15:33

Aloha napisal/-a:Ja, teb in tebi podobnim, očitno.

Smreka je dobr napisala in temu brez problema verjamem. Kaj človek počne u privatnem žiulenju, se ne tiče širše jaunosti. Men je tut mem, da fura dvakat mlajše bejbike, ampak zato še ni slb člouk, še mnj ma to veze z njegovim dnarjem.

Matr ste eni žleht.

Kolk majo njegove bejbe in njegov dnar, sm napisu že v prvem postu....če ne znaš brat, da je blo mišljeno kot zajebancija, potem tudi ne obsojaj. :wink:

Peace...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Jan. 2008 15:53

Govorim o foušiji in tvojih trditvah (?!), da si je človek use kar ma nakradu. Ne o bejbah.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 13. Jan. 2008 17:36

McLarnovc napisal/-a:Na začetku "karirere" je cele dneve garal na barki kot ribič, potem pa si je pač nakradel al kakorkoli že pridobil te bajne dnarje...

Dopuščam tudi ostale možnosti, tako da ne išči dlake v jajcu, ker je ne boš našla... :wink:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 13. Jan. 2008 17:45

McLarnovc napisal/-a:Nekomu smo pa zelo stopili na žulj.... :twisted:

Če si mene mislu ne vem zakaj bi mi stopu na žulj. Jst nimam nobene veze z njim, vidla sem ga 2x v življenju pa keš p***a tud nism ker sama služim svoj denar, tko da če bi malce bolj razvil tvojo začetno idejo, izvoli.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Jan. 2008 18:19

Mnja, ta tvoj "kakorkoli že" ma pač negatiuno konotacijo, tko da ne rabš zdej neki obračat besed drugih okol ...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 13. Jan. 2008 18:27

Kako si ti razlagaš, je pa tvoj problem in ne moj....
Sicer pa...ti imaš o njem svoje mnenje, jaz pa svoje....100 ljudi, 100 čudi... :wink:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 13. Jan. 2008 18:44

McLarnovc napisal/-a:Sicer pa...ti imaš o njem svoje mnenje, jaz pa svoje....100 ljudi, 100 čudi... :wink:

Hm..tuki bi samo neki dodala (tudi če se ne nanaša name:)... eno je mnenje, ki pomeni izražanje nečesa subjektivnega s tvoje strani - npr. jaz mislim, da moški pri 50ih ne bi smel bitiz 18letnimi dekleti, ker to pač ni družbeno oz. kako drugače sprejemljivo bla bla... ok ql, tako misliš in imaš vso pravico.
AMPAK, da pa rečeš za nekoga, ki ga ne poznaš, da je verjetno nekaj nakradel, to pa dragi moj, ni mnenje, ampak OBTOŽBA. In to obtožba osnovana na ničemer.
In mislim,da bi lahko to ločil.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 13. Jan. 2008 18:49

Dejte ga brant no....bogi revček je...res... :twisted:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 13. Jan. 2008 18:50

McLarnovc napisal/-a:Dejte ga brant no....bogi revček je...res... :twisted:

In to je vse kar znaš povedat nazaj? Jao...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 13. Jan. 2008 19:02

Jaz sem pač povedal, kar si mislim o njem...zdaj, če je dnar nakradel je ena velika baraba, če mu je uspelo tistih 10 miljonov eurov vredno bogastvo pridelat s svojmi rokami, pol svaka mu čast, in dajem kapo dol pred njim.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]