Rajko Hrvatič

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
zoja13
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a zoja13 » 14. Nov. 2007 9:43

blondygirl napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:On je že sam sebe dovolj izpostavljal, ko so ga drugi pa je bila še pika na i. Človek ne deluje kot da bi imel ravno najbolj čiste posle...

pa kako lahko sklepas to po gvoricah drugih? to kar drugi govorijo ni nujno,da je res ves?

jaz sem tudi nekaj časa nazaj brala intervju z njim in moram rečt, da mi je človek na mestu ne glede na govorice, ki so po večji meri škodoželne, saj vemo kakšni smo Slovenci. Naj sosedu krava crkne! In vso to natolcevanje, kdo je koga pretepal, kako je un v Avstralijo šel pa ne vem kaj še vse, je men smešno. Naj mu dokažejo kaj, pa ne rečt, da se ne da nič.
Rajko je od 14 leta sam, saj ga je mama zapustila, oče pa ga je poslal v službo, saj je pustil šolo. Če se človek znajde v življenju in ima sedaj to kar ima, potem svaka mu čast. Prav tako Mirko Tuš, on je isto uspel s svojo idejo o trgovini, ki jo je kasneje odprl še tu pa tam in evo, veriga trgovin.
Je pa tako, da mediji ZELOOOOOOOO radi napihujejo stvari, samo da se nekaj dogaja.
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 14. Nov. 2007 15:05

mene je pr vsem tem najbolj przadel un clanek-izpred parih tednov.k je Legan obtozval Rajkota,da mu hoce kao ime unict,v bistvu si ga je pa sam-pa nej se tok govori,da to ni res-sam je...

drgac pa svaka cast obema in tusu in hrvatiču-kar sta nardila-cez cel lajf :)

slovenci so pa itaq znani po nevoščljivosti-in to govorim iz lastnih izkusenj-tko,da vem kako je Rajku
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Nov. 2007 15:56

Mogoče sem se napačno izrazila... poznam ga res ne, zato ga tudi soditi ne morem. :wink: Glede premoženja ki ga ima - vsaka mu čast, ampak o njem imajo ljudje na splošno mešane občutke, za kar so krivi mediji in pa ljudje, ki ga hočejo očrniti (če pa je to upravičeno ali ne, pa ve samo on sam). V spominu mi je pač ostalo, ko je izginil za nekaj časa in se je o tem veliko govorilo.
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 14. Nov. 2007 16:49

Tamala_mrha napisal/-a:Mogoče sem se napačno izrazila... poznam ga res ne, zato ga tudi soditi ne morem. :wink: Glede premoženja ki ga ima - vsaka mu čast, ampak o njem imajo ljudje na splošno mešane občutke, za kar so krivi mediji in pa ljudje, ki ga hočejo očrniti (če pa je to upravičeno ali ne, pa ve samo on sam). V spominu mi je pač ostalo, ko je izginil za nekaj časa in se je o tem veliko govorilo.

no vids,zato pa moras dat cloveku cas,da ga spoznas preden ga sodis :) tko,da ce bos kdaj mela sanso ga spoznat bos vidla!

ja mediji so pa itaq... brez veze govort...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 14. Nov. 2007 17:10

blondygirl napisal/-a:mene je pr vsem tem najbolj przadel un clanek-izpred parih tednov.k je Legan obtozval Rajkota,da mu hoce kao ime unict,v bistvu si ga je pa sam-pa nej se tok govori,da to ni res-sam je...

slovenci so pa itaq znani po nevoščljivosti-in to govorim iz lastnih izkusenj-tko,da vem kako je Rajku

Joj boga k te je tokl prizadelo. Kaj je Rajko tvoj stric, oče ali si mogoče njegovo novo mlado dekletce? :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 14. Nov. 2007 17:12

jemina napisal/-a:
blondygirl napisal/-a:mene je pr vsem tem najbolj przadel un clanek-izpred parih tednov.k je Legan obtozval Rajkota,da mu hoce kao ime unict,v bistvu si ga je pa sam-pa nej se tok govori,da to ni res-sam je...

Joj boga k te je tokl prizadelo. Kaj je Rajko tvoj stric, oče ali si mogoče njegovo novo mlado dekletce? :D

mislm,da je to cist moja osebna stvar
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 15. Nov. 2007 16:10

Sem v neki trač prilogi ( :D ) prebrala, da je nogiral Majo Malnar, ki da je z 19 leti najbrž prestara zanj. :rofl:
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 15. Nov. 2007 18:11

metuljčica* napisal/-a:Sem v neki trač prilogi ( :D ) prebrala, da je nogiral Majo Malnar, ki da je z 19 leti najbrž prestara zanj. :rofl:

v trač prilogi ala Nova oziroma Direkt,drgac je to res,da sta šla narazen ja,sam Maja je stara 18 ne 19
:D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 15. Nov. 2007 21:40

Ne, v ''trač prilogi'' Nedeljskega dnevnika.
In ne bi mi moglo biti bolj vseeno za to, koliko je stara. :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 16. Nov. 2007 0:54

Haha. Tale ga pa zmga. Jah pač ga daje kriza srednih let in more imeti ob sebi otroka, da se mlajšega počuti :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 16. Nov. 2007 12:56

metuljčica* napisal/-a:Ne, v ''trač prilogi'' Nedeljskega dnevnika.
In ne bi mi moglo biti bolj vseeno za to, koliko je stara. :D

aja a clov nedeljskem dnevniku pise o tem?

no jst sm brala to v novi in direktu :D
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 12. Jan. 2008 12:30

Jaz pa sem vidla Rajkota in Majo malo pred novim letom v trstu na razprodajah v eni štacuni. Se mi je prov čudn zdel prvo sm sam Rajkota pa sm si rekla ne to ni on kwa bi pa delu v taki štacuni pol je pa še una pršla sm pa vidla da je. sam newem no sej štacuna ni bla newem kako pocen sam prov draga pa tut ne. če bi biu tak bogataš pa neki bi jo u milano pelu novo kolekcijo kupvt ne pa u trst na razprodaje! sam je prov boga ta malnarca ona zraven stoji k uboga para rajko pa plačuje kr neki...
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 12. Jan. 2008 12:37

dorothea napisal/-a:Jaz pa sem vidla Rajkota in Majo malo pred novim letom v trstu na razprodajah v eni štacuni. Se mi je prov čudn zdel prvo sm sam Rajkota pa sm si rekla ne to ni on kwa bi pa delu v taki štacuni pol je pa še una pršla sm pa vidla da je. sam newem no sej štacuna ni bla newem kako pocen sam prov draga pa tut ne. če bi biu tak bogataš pa neki bi jo u milano pelu novo kolekcijo kupvt ne pa u trst na razprodaje! sam je prov boga ta malnarca ona zraven stoji k uboga para rajko pa plačuje kr neki...

nc novga to.. :D
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 12. Jan. 2008 12:43

blondygirl napisal/-a:
dorothea napisal/-a:Jaz pa sem vidla Rajkota in Majo malo pred novim letom v trstu na razprodajah v eni štacuni. Se mi je prov čudn zdel prvo sm sam Rajkota pa sm si rekla ne to ni on kwa bi pa delu v taki štacuni pol je pa še una pršla sm pa vidla da je. sam newem no sej štacuna ni bla newem kako pocen sam prov draga pa tut ne. če bi biu tak bogataš pa neki bi jo u milano pelu novo kolekcijo kupvt ne pa u trst na razprodaje! sam je prov boga ta malnarca ona zraven stoji k uboga para rajko pa plačuje kr neki...

no ja nism si mislna, da kupujeta v isti štacuni kot jaz :eek: če pa ma tok dnarja in je oh in sploh bogat tok očitno tut ni
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 12. Jan. 2008 12:50

dorothea napisal/-a:
blondygirl napisal/-a:

no ja nism si mislna, da kupujeta v isti štacuni kot jaz :eek: če pa ma tok dnarja in je oh in sploh bogat tok očitno tut ni

sej marsikdo kupuje v mal bol "pocen" stacunah-zakaj bi pa mogu tok zapravlat-tok o tem kok ma dnarja-pa ne bomo razgrablal no :lol:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov