Rajko Hrvatič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
jemina napisal/-a:Hvala za lekcije slovenščine
Samo jz si pa nisem mislila, da je bil on 5 let u Irino Osypenko. Pomoje ji je bil ful zvest ja
Jz Irino osebno poznam,polet smo ga skupi dost prežural po portorožu in kopru.Ženska je res hodila z njim,ampak jo je on full tepu in varu in take scene.Denarja ji sicer ni mankal.Sam 5 let pa res nista bla skupi.Ona je bla zadnje leto z Jurijem Butoracem,pa neki je mutila z Draganom Sadžakom...
Drgač je pa na ibr samovšečna in res ne prenese,da je v njeni družbi kakšna punca lepša in bolj v središču pozornosti!!!"Ona je kraljica"
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
*LittleBug* napisal/-a:jemina napisal/-a:Hvala za lekcije slovenščine
Samo jz si pa nisem mislila, da je bil on 5 let u Irino Osypenko. Pomoje ji je bil ful zvest ja
Jz Irino osebno poznam,polet smo ga skupi dost prežural po portorožu in kopru.Ženska je res hodila z njim,ampak jo je on full tepu in varu in take scene.Denarja ji sicer ni mankal.Sam 5 let pa res nista bla skupi.Ona je bla zadnje leto z Jurijem Butoracem,pa neki je mutila z Draganom Sadžakom...
Drgač je pa na ibr samovšečna in res ne prenese,da je v njeni družbi kakšna punca lepša in bolj v središču pozornosti!!!"Ona je kraljica"
zdjle si pa dala lekcijo-kva pa une govorice o Leganu a je to res kej na tem-al je blef?
drgac pa ja se mi je zdel,da 5let nista bla skupi..
sm bla jst tud letos dost po Kopru in Portorožu pa možno,da smo se kje vidle-glede na to,da sm Irino dost videvala
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ja govori se sam jz ju še nism vidla skupi.Čs bo pokazu svoje.
-
blondygirl - Kofetarica
*LittleBug* napisal/-a:Ja govori se sam jz ju še nism vidla skupi.Čs bo pokazu svoje.
ja kolkr jst vem je on zdej v Avstraliji ne? to pa itaq,cas bo pokazal svoje
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
jst sm jo vidla na faksu (zenska studira filozofijo), se mi je zdel, d je ona, k sm jo vidla u revijah in tko,,, sam nism bla zihr. sam zihr je bla ona, k sm pol prebrala, da dejansko studira filozofijo, vidla sm jo pa ravno na tistem oddelku. neki sm jo vprasala, pa je bla tko no... mi je odgovorila, sam lohk bi se mal nasmehnla, mal cudn vtis mi je pustila. drgac pa cist simpl oblecena punca.
-
blondygirl - Kofetarica
grossi napisal/-a:jst sm jo vidla na faksu (zenska studira filozofijo), se mi je zdel, d je ona, k sm jo vidla u revijah in tko,,, sam nism bla zihr. sam zihr je bla ona, k sm pol prebrala, da dejansko studira filozofijo, vidla sm jo pa ravno na tistem oddelku. neki sm jo vprasala, pa je bla tko no... mi je odgovorila, sam lohk bi se mal nasmehnla, mal cudn vtis mi je pustila. drgac pa cist simpl oblecena punca.
ja filozofija studira ja!
-
Hey Baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2007
joj, men se je Rajko kr zasmilu ko sem pred leti v Oni prebrala njegov intervju.
Karkoli slabega dela (če koga tepe) je posedica tega kar se mu je zgodil v otroštvu.
Če se prov spomnim ga je oče zapustil, mama tudi ko je bil še mini mulo in se je neki časa družil s pobalini na ulici.. pol pa ni hotel biti več tak (oz. neki podobnega) in je šel na ladjo, v ZDA pa je spoznal njegov današnji posel.
Samo je bilo pa tud men tisto izginotje sumljivo. Pomoje so mu zagrozil da mu bojo kej naredil če kej zine. Sploh ker je bil avto kr zapuščen tm nekje. So ga zihr ujel na poti, ugrabil mu rekl pač kar so mu hotli in ga spustil. Mah.. on že ve.
Vidite, tudi ni preveč lepo če imaš velik dnarja
Karkoli slabega dela (če koga tepe) je posedica tega kar se mu je zgodil v otroštvu.
Če se prov spomnim ga je oče zapustil, mama tudi ko je bil še mini mulo in se je neki časa družil s pobalini na ulici.. pol pa ni hotel biti več tak (oz. neki podobnega) in je šel na ladjo, v ZDA pa je spoznal njegov današnji posel.
Samo je bilo pa tud men tisto izginotje sumljivo. Pomoje so mu zagrozil da mu bojo kej naredil če kej zine. Sploh ker je bil avto kr zapuščen tm nekje. So ga zihr ujel na poti, ugrabil mu rekl pač kar so mu hotli in ga spustil. Mah.. on že ve.
Vidite, tudi ni preveč lepo če imaš velik dnarja
-
blondygirl - Kofetarica
v bistvu mi sploh ne bi smel govort-kaj se je dogajal ve on sam najboljs
mi lahko povemo samo svojo teorijo!
drgac je pa zdej,ce se ne motim ponovno samski
mi lahko povemo samo svojo teorijo!
drgac je pa zdej,ce se ne motim ponovno samski
-
blondygirl - Kofetarica
jemina napisal/-a:Pa ne, da je svojo sexy Majo nekam poslal. Zj mi je jasno zakaj hoče spet peti
ja baje,da sta sla narazen!
zswj nw vem kok je res na tem! moja sestricna je sla na avdicijo za ta bend ne no in je bla tm pač Maja in k so jo vprasal,ce ma fanta je rekla,da niti ne,in pol ji je Šarac reku,če on to ve.. ona sicer na to ni odgovorila...sem pa ze v nekaterih casopisih ala Nova&Direkt zasledila,da sta sla baje narazen-kok je pa na tem res pa ne vem.
kar se pa tice Majinega petja-pa ne bi zgubljala besed-sem slisala dost stvari o njenem glasu od menedzerjev,producentov do marsikoga!!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ma tale Hrvatič se samo nekaj preserava in obeša svoj status slovenskega bogataša na velik zvon. Tisti, ki ima kaj v glavi, se ne bo tako izpostavljal (en tak kontra primer Hrvatiču je Tuš).
-
blondygirl - Kofetarica
Tamala_mrha napisal/-a:Ma tale Hrvatič se samo nekaj preserava in obeša svoj status slovenskega bogataša na velik zvon. Tisti, ki ima kaj v glavi, se ne bo tako izpostavljal (en tak kontra primer Hrvatiču je Tuš).
sej ni poanta v tem,da se on preserava ampak ga drugi obesajo na tak zvon
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
On je že sam sebe dovolj izpostavljal, ko so ga drugi pa je bila še pika na i. Človek ne deluje kot da bi imel ravno najbolj čiste posle...
-
blondygirl - Kofetarica
Tamala_mrha napisal/-a:On je že sam sebe dovolj izpostavljal, ko so ga drugi pa je bila še pika na i. Človek ne deluje kot da bi imel ravno najbolj čiste posle...
pa kako lahko sklepas to po gvoricah drugih? to kar drugi govorijo ni nujno,da je res ves?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov