Pussycat Dolls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_Lydia_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
*Ela* napisal/-a:čemu pa se po vajinem reče muzika?*tenisačica* napisal/-a:sweet_kitty napisal/-a:A temu se reče muzika ??
se strinjam
Najbž karkol kar ni Pussycat dolls. (ja, mi niso všeč)
The biggest risk in life is not taking one.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ja ok ok, se opravičujem- res je stvar okusa. Sam se pač enostavno nisem mogla zadržat ker ... Ok, se zadržujem !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
*Ela* napisal/-a:ja meni tudi vbistvu poznam samo 2 komada in tisti prvi mi je krnekaj, ta mirni pa mi je všečAngel girl napisal/-a:men je un ta nov komad ta mirn ful všeč
a to ta Stickwitu?Men je tud ta ful všeč
Let the good times roll.
- party girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: ...tu pa tam...
drgač je pa mela nicole(to je una ta črna) ene par let nazaj z will smithom en tak komad,sam ne vem kva je naslov.na emulu ga bote zih najdle
drgač jih je pa u skupin 6.una ta črna k skoz poje je nicole scherzinger, una ta rdeča je carmit(ona je plesala pr beyonce v spotu za crazy in love),am pol so pa še jessica(una ta druga črnolaska), kimberly(una k ma u spotu od dont cha tko čupo na gor) ashley je una blondinka k ma kitke, pol je pa še melody.
drgač jih je pa u skupin 6.una ta črna k skoz poje je nicole scherzinger, una ta rdeča je carmit(ona je plesala pr beyonce v spotu za crazy in love),am pol so pa še jessica(una ta druga črnolaska), kimberly(una k ma u spotu od dont cha tko čupo na gor) ashley je una blondinka k ma kitke, pol je pa še melody.
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Ful je dobr še tist komad k ga majo s Timbalandom... Wait a minute.
The key is, never stop doing what you love!
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Ja trenutno je na sceni Stick With You... Dont Cha je bolj tak divji komad, toti pa je bolj mirni, taki pocukran, hahah Za posebne priložnosti... Sicer mi preveč taki stil ne ugaja, samo za poslušat je
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
*tenisačica* napisal/-a:*Ela* napisal/-a:ja meni tudi vbistvu poznam samo 2 komada in tisti prvi mi je krnekaj, ta mirni pa mi je všečAngel girl napisal/-a:men je un ta nov komad ta mirn ful všeč
enako
Meni je tale nov..stickwitu tud zlooo vsec..ah
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov