Pussycat Dolls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *strastna*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2005
men niso pa čist nč special
ta komad je hud....tle se pa tut počas ustav pomojm..to je use kar bote dubl od njih 

-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
bed...kr usm so ušeč te pussycatdols....jst bom pa bruhala
ne vidm fore....ja kumad zlooo preveč samozavestn...pa tako puhlo besedilo....videospot pa ...
...kr neki....samo ena poje....ustali 16 pa uzadi pleše..jao...men je pa res totalno bedn....pa tko k plešejo prou zanalšč tko priuzdignejo rt...sam da se bo vidl....bruhala bom....resno ..očitno sm edina k mi grejo preproso na k****...sam to je pač moje mnenje...in kr kritizerite me...prou boli me...tako je pač moje mnenje....bljak
ne vidm fore....ja kumad zlooo preveč samozavestn...pa tako puhlo besedilo....videospot pa ...

-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
aja? meni pa se zdelo da ma ful male joške...ta ko poje pa v enem tigrastem modrcu okol skače-ta naj bi mela vlke?***PINKYCA*** napisal/-a:pevka je par let plesala balet, sam pol več ni smela zaradi prevelikih prsi, zato se je odločila za pevsko kariero

as if.
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
*Ela* napisal/-a:aja? meni pa se zdelo da ma ful male joške...ta ko poje pa v enem tigrastem modrcu okol skače-ta naj bi mela vlke?***PINKYCA*** napisal/-a:pevka je par let plesala balet, sam pol več ni smela zaradi prevelikih prsi, zato se je odločila za pevsko karieromorem bol natančno pogledat
optična prevara

The key is, never stop doing what you love!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hmm men je tut ta komadek Tainted love fulllllllll ušeč ... ful mi je lep res ... pa men ma ta glavna pevka tok hudo čupco ... k ma tko čist nč spešl, sam ful dolge lase pa tko mal razkuštran pa rahlo valovit ... ful dobr ...
V tem spotu so mi bol ušeč, k so bol umirjene pa tko ...

Zadnjič spremenil tiasha, dne 28. Okt. 2005 9:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- *cream*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2005
- Kraj: Claymoore
ja no besedilo je malo pereveč samozavestno(kr nekaj) drgač najlepša pa mi je tista rjavolaska svetlo polt ima všeč pa mi je ideja o taki skupinici deklet kjer so zbrana različna dekleta za vsak okus

Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Men' so ble bolj všeč, ko so samo nastopale (s Carmen Electra) v Viper roomu ...
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Nekje sm prebrala, da je bla včasih v skupini tud Eva Longoria (igra v Razočaranih gospodinjah). Si jo sploh ne predstavljam 

The key is, never stop doing what you love!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov