Pussycat Dolls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja mene tudi zanima kako bo. Presenetlo me je da so njo izbrali ker po mojem mnenju je bilo tako:
Chelsea je znala pet, ni pa znala plesat
Asia je znala plesat, pela pa je ful grdo, nekaj se je naprezala skoz
Melissa je ful dobro plesala in pela.
In zmaga Asia :stupid:
Chelsea je znala pet, ni pa znala plesat
Asia je znala plesat, pela pa je ful grdo, nekaj se je naprezala skoz
Melissa je ful dobro plesala in pela.
In zmaga Asia :stupid:
I laugh at gilded butterflies.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Nad zmagovalko sem ful razočarana in očitno se z mano strinja 90% ljudi (sodeč po odzivih tudi na tujih forumih) - itak. Veliko rajši bi videla, da bi zmagala katera od drugih dveh, ker mi je kao zmagovalka ful antipatična, ostali dve pa sta skozi oddaje naredili veliko boljši vtis. Sploh mi pa ni jasno, kako namreava zvezdništvo uskladiti z družino ...
Btw, boste gledale naslednjo sezono?

Btw, boste gledale naslednjo sezono?

now I have you sleeping next to me ... and this is home
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Velouria napisal/-a:Btw, boste gledale naslednjo sezono?
Lol, oni se že znajo it biznis.. Na konc bo osma sezona, k ANTM (sej zasnova je ful podobna bla)

A bo še kašna šla al kaj? Sej katera bo pa zdej glavna pevka sploh, Melody? Loh da bo ena še en let tle pa šla tud na svoje, kaj pa vem. Joj to je napaka teh reality showov k iščejo talente - da majo preveč sezon

-
Ja samo če jim prva sezona prinese ful dnarja pol sejim splača nardit še 2. in 3. in tako daljeurszika napisal/-a:Velouria napisal/-a:Btw, boste gledale naslednjo sezono?
Lol, oni se že znajo it biznis.. Na konc bo osma sezona, k ANTM (sej zasnova je ful podobna bla)![]()
A bo še kašna šla al kaj? Sej katera bo pa zdej glavna pevka sploh, Melody? Loh da bo ena še en let tle pa šla tud na svoje, kaj pa vem. Joj to je napaka teh reality showov k iščejo talente - da majo preveč sezon

-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
jaz bom spremljajla, če boste spet dale tu gor linke.
se mi zdi fajn, da bo nova sezona. pa me ne zanima, če to delajo zaradi njihove večje popularnosti ali zaradi denarja. kdo pa se danes še loti kakšnega projekta in pri tem ne pričakuje dobička?

se mi zdi fajn, da bo nova sezona. pa me ne zanima, če to delajo zaradi njihove večje popularnosti ali zaradi denarja. kdo pa se danes še loti kakšnega projekta in pri tem ne pričakuje dobička?

-
Meni se ful zdi, ko da si je dala zobe popravit, da je mela v prvih oddajah ful drugačne zobe, sprednja dva ful naprej.ela85 napisal/-a:grozno oblečena, preveč odprt in širok nasmeh jo totalno popači, vendar pa je dajala dokaj dobre odgovore.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov