Pussycat Dolls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
BeLLi napisal/-a:Ja....skupina gre narazen Baje zato, ker so use ostale lubusumne na glavno pevko. Drugač so mi pa čist simpatične, še pusebi Buttons je hud kumad. Sicr pa se bistveno ne razlikujejo od drugih skupin, je blo za prčakvat da bojo šle narazn
N vem...al bo Nicole nadaljevala samostojno kariero, tut ne bi blo nemogoče
jst sm slišala da grejo narazen zarad tega ker bo nicole posnela svoj cd.
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
prvič slišm da grejo narazen... sicer pa me ni tole nič šokiralo. sej so ble hude pa to, ampak nicole se je res preveč vn metala. tko da je blo za pričakovat
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
- Green_freaK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2006
- Kraj: Dolenjska
Hja...če bo vse po sreči bodo kmal razpadle Govori se da se čedalje bol prepirajo...Drgač so mi pa njihovi komadi ful uredu Mogoče bi blo še bolš, da bi še druga dekleta lahko več pela, ne pa sam plesala tm zravn
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Men majo ful hude komade, ja no mogoče majo pa tako nareto, da so one kot plesalke poleg, tak kot naprimer pri slovenskih skupinah, ko pač ena poje pa je zraven plesna skupina ki pleše, mogoče majo tudi tam tak nareto.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Ja pa še eno ma novo z Avant-om Lie About Us k je men tud ful fajna
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Marco - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: Bel-Air
http://www.youtube.com/watch?v=FKpzePnSr5g
Ja lepa je ta ženska... mi ma hude poteze obrazne Sam mal preveč žeščo igra v tem spotu
Ja lepa je ta ženska... mi ma hude poteze obrazne Sam mal preveč žeščo igra v tem spotu
Let's bypass all the bullshit and just get naked
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ma sej so hude-doklr jih ne pogledaš ornk u fris. Fora je, da so tko naštimane, da je zmer bl tema pa naoljane so, itak so use suhcane, dolgi lasje jim dajo pa tist seksi videz, zato k loh tko šejkajo z njimi. To da jih je 6, je prednost zato, k pol tipi vidjo 6 "bejb", k migajo na kup-mislm ne bi blo isto, če bi migale sam 3. Kar se tiče petja,jim/ji še velik manka, tko da nej raj ostanejo/ostane pr plesu. Plesat pa res znajo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov