Pussycat Dolls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
avalon napisal/-a:Zdej majo nov singl, Buttons, skupi z Snoop Dogom, and i loooove it
drgač so mi pa punce ful fine, njihovi komadi zakon, videospoti tud, ker majo hude koreografije. edin styling mi je pa včasih mal zgrešen
aja.....a ga že na tvju predvajajo?
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
prisrčnee ..
sem prebrala da je bil PUSSYCAT DOLLS kao neka skupina .. in da je pol "šefica" izbrala 6 najboljših.. in da zdaj te sestavljajo skupino PCD..
tisto ko pa nastopajo carmen electra pa pam.. je pa starejša različica.. (vsaj po pripovedovanju dobrih starih gospeh Revij )
*ClaUdYka*
sem prebrala da je bil PUSSYCAT DOLLS kao neka skupina .. in da je pol "šefica" izbrala 6 najboljših.. in da zdaj te sestavljajo skupino PCD..
tisto ko pa nastopajo carmen electra pa pam.. je pa starejša različica.. (vsaj po pripovedovanju dobrih starih gospeh Revij )
*ClaUdYka*
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Tista k poje je tok huda bejba..tud drgac so vse hude no...komad mi je pa don't cha se zmer vsec, ostali pa niti ne.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
bad_girl napisal/-a:Buttons mi je zakon komad Pa dobra, seksi koreografija v videospotu...
aha, a pol se že predvaja!!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
*Tasha* napisal/-a:Njihove pesmi so mi kul, sploh "buttons" sem pa nekje prebrala, da so 2 od PCD transeksualke.. Hmm,s frendi smo ful tuhtal, pa nam je (vsaj) una rdečelaska sumljiva..
Po tej slikci bi rekla, da sta čist ta leva pa čist ta desna...kera meča ima ta leva
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
*Tasha* napisal/-a:Njihove pesmi so mi kul, sploh "buttons" sem pa nekje prebrala, da so 2 od PCD transeksualke.. Hmm,s frendi smo ful tuhtal, pa nam je (vsaj) una rdečelaska sumljiva..
jaa to si js že od Don't cha spota mislm... sam nism vedla da je res sam je pa gibčen/na, kam da nogo v Buttons spotu, čist v zrak
drgač pa poleg nje je mogoče še ena izmed blondin...al pa una črnka, čeprov v tem spotu kao neki poje - tko prov visok zavija.
ne vem, res ne vem...
ampak Nicole je pa HOT
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
mycosmogirl napisal/-a:bad_girl napisal/-a:Buttons mi je zakon komad Pa dobra, seksi koreografija v videospotu...
aha, a pol se že predvaja!!
ja buttons je ful fajn komad.. ga mam doma že eno leto drgač pa hud videospot
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
jest nism slišalaše bene njihove pesmi, ampak po slikah sodeč tut pesmi niso kej preveč kul. pa lohk bi se mal bl skladn oblekle. pa tut nikol mi niso bli kej preveč ušeč taki bendi
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
princesss napisal/-a:Buttons videospot.. huuuuud in hooooot!
Evo ga, če ga slučajn še kera ni vidla: http://www.youtube.com/watch?v=eO9Zv_aNju0
Men niti ni tolk hud. Catchy, ampak komada pa ne bom zlowdala.
Me zanima pa, kere dve sta transeksualke.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov