Pussycat Dolls
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
tak bom pa zdaj jaz odprla to temo za punčke...
ta nov coma don't cha je fenomenalen...vendar še vedno ne vem kolko jih je u bendu, al jih je 6 al 7. sicer pa mi je mal čudno da sam ena in ista vedno poje. drugače pa so res ful dobre...pa u ameriki že rulajo počas.
pa še en videospotček oz. performance, ki je meni osebno fenomenalen...no če si bo katera hotla downloadat
http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=0QEJ ... WDFI2H8762
kako se pa vam zdijo?
ta nov coma don't cha je fenomenalen...vendar še vedno ne vem kolko jih je u bendu, al jih je 6 al 7. sicer pa mi je mal čudno da sam ena in ista vedno poje. drugače pa so res ful dobre...pa u ameriki že rulajo počas.
pa še en videospotček oz. performance, ki je meni osebno fenomenalen...no če si bo katera hotla downloadat
http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=0QEJ ... WDFI2H8762
kako se pa vam zdijo?
Zadnjič spremenil PlayLejdi, dne 26. Avg. 2005 15:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
PlayLejdi napisal/-a:tak bom pa zdaj jaz odprla to temo za punčke...
kako se pa vam zdijo?
faca so
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
nutella napisal/-a:komad mi je sicer kul, ampak se mi zdi da bi blo čist isto če bi bla sam pevka pa bustha v videu... kr ostale so itak sam za okras...
ja men tud ni jasno kaj delajo tam...
komad mi je všeč, video je mogoče mal cheap, ampak sm še bol socialne vidla...
ženska (pevka) mi ma ful hudo čupo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov