prave zvezde slovenske scene

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lara23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a lara23 » 24. Nov. 2007 19:15

mitja okorn je tud znan izven mej slovenije
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 24. Nov. 2007 19:40

Če je naslov teme Zvezde slovenske scene, ni bistven podatek, kdo je znan v tujini, a ne? :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 26. Nov. 2007 1:17

Niti ene ni.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Gazella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007
Kraj: MiddleOfSomewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a Gazella » 26. Nov. 2007 19:04

kr.ena napisal/-a:Če je naslov teme Zvezde slovenske scene, ni bistven podatek, kdo je znan v tujini, a ne? :wink:

Jz si to tud tko predstavljam. Zatorej, Siddharta, definitivno! Kjer koli se pojavijo, se ne morejo neopazno izmuznit. Recimo, dam en primer: sm bla na eni žurki, k je blo ogromno slovenskih "mega" estradnikov (Plestenjak, Hrvatič, Alma, Umek, Alen Kobilica, Jure Bradač itd.) in so pršli fantje iz Siddharte in kr nisem mogla verjet, kakšno strahospoštovanje so ustvarili, vsi smo jih gledal in noben pogovor več ni bil zanimiv, sploh pa k je pršu Tomi s svojo punco, so kr vsi utihnili in vse se je začel dogajat sam okrog njega oz. njih. Btw, Tomi je RES karizmatičen! :wink:
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 26. Nov. 2007 19:44

kr.ena napisal/-a:Če je naslov teme Zvezde slovenske scene, ni bistven podatek, kdo je znan v tujini, a ne? :wink:

tako je. lahko je seveda znan v tujini, nč ne rečem. point je samo v tem, da ne bi našteval wannabe zvezd ala damjan murko pa fredy miller. ampak ljudi, k so dejansko prodal veliko plošč, jih poznajo stari, mladi (torej če greš anketo na ulico delat, zna skor vsak o njih kej povedat, ne pa da moraš tiste redke poznavalce z lučjo iskat)...hmmm, čeprav eni so res zvezde zunaj, tukaj pa jih ne poznamo kajne?recimo un operni pevec lotrič...
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
Cho
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Cho » 05. Dec. 2007 17:43

Pravih zvezd v sloveniji ni! So pa posamezniki, ki ljudem, ki ne delujejo v šovbiznisu vzdignejo utrip in povzročijo navdušenje ko se pojavijo, vendar mislim da si pravo spošovanje zaslužijo le tisti, ki so že dolgo na sceni in delajo kvalitetno: vlado kreslin, tomi meglič, jan plestenjak, razni politiki :x , tudi janković, dare valič...
Uporabniški avatar
jolandabuh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jolandabuh » 06. Dec. 2007 14:42

Če že so kakšne zvezde v Sloveniji, največje zvezde so bili definitivno Avseniki. Še Magnifico je dol padu, kjo e vidu s kakšnim rešpektom so jih obravnavali na meji (tujci - ne naši).
Slak je tudi zvezda - si predstavljate, da bi Big foot mamam tako ploskal na eni veselici polni starijev, kot so tamladi ploskal Slaku na koncertu od BFM? Edino, kar na njem ni zvezdniškega, je njegovo obnašanje.

Zvezde so pa tudi Osenar, Grohar, Vesna Milek, Murko, ... in vsi drugi ničnismonaredilepavseenovsipišejoonas. Kaj pa čjo bit druzga?
SasoP
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a SasoP » 07. Dec. 2007 10:26

Sugar_baby napisal/-a:Ma jst sm zihr da Umeka in Posing as me pozna vsak :D je pa tud odvisno kakšno zvrst poslušaš!

Jaz ne bi nobenega prepoznal na cesti recimo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 07. Dec. 2007 13:32

se vidi ja :D prepoznal bi lahko samo umeka. posing as me je pa njegov največji hit.
sicer sva pa že dva, ki sploh ne veva, kako umek izgleda.

kar se mene tiče, je bil zvezda v slovenskem merilu recimo fredy miler. muha enodnevnica sicer, ampak tista dva meseca je bil povsod v centru pozornosti, kar je, vsaj zame, popolnoma dovolj, da nekomu rečem zvezda.
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 08. Dec. 2007 12:51

Lil`Bee napisal/-a:Meni je Jan Plestenjak zvezda.. Nisem neki fan, vendar je na sceni že res dolgo, pa ga imajo ženske rade. Sidtharta je bila tudi ful na višku v Sloveniji, pa jim to očitno ni bilo dovolj. Ne vem, kdo bi bil še zvezda... Ne se smejat... Werner :D ker so ženske čisto penaste, ko ga vidijo. Nobene ženske se ne spomnim trenutno..

podpis pod ta post ;)
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 08. Dec. 2007 13:26

Tinchka napisal/-a:Ja, Helena Blagne, haha :D Jst sm na njo kmalu pomislila. Kvalitete pri njej pa itak ni.

Helena Blagne je men ful kvalitetna pevka, sam jo pač ne izraža v pravi glasbi. "Mačo" pesmi sigurno niso kvaliteta, sam vem pa, da poje tudi operne arije. No, uglavnem...

Drugač se pa strinjam, da v Sloveniji pravih zvezd ni. Najbolj se temu nazivu po mojem mnenju približa Siddharta.
Uporabniški avatar
FelicityRox
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a FelicityRox » 27. Dec. 2007 10:09

Marta Zore
Tanja Ribič
Nuša Derenda

* te tri ženske imajo enostauno perfect vokal..pa mogoče še kaka Alenka Godec, sam ona ma zoprne pesmi :lol:

od moških pa:
hmmm..se ne spomnim trenutno (:
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 05. Feb. 2008 10:08

FelicityRox napisal/-a:Marta Zore
Tanja Ribič
Nuša Derenda

* te tri ženske imajo enostauno perfect vokal..pa mogoče še kaka Alenka Godec, sam ona ma zoprne pesmi :lol:

joj kok bi bla jst vesela, če bi slišala tanjo še kako pesm odpet. ne vem če je glih med top pevkami, vendar je zbudi se tko lepo zvenela iz njenih ustec....we want more :D

p.s.kok lohk rečete da je freddy miller zvezda?a zna kdo frajhand naštet več k en komad, pa ga celo mogoč zapet?ni mi čist jasno.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 05. Feb. 2008 10:09

dvojno
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 05. Feb. 2008 11:18

Ja men Helena Blagne lahko rečemo estradnica,ne morm pa rečt da je zvezda v Sloveniji.Men drgač njen stil muske nu ušeč,mi je pa ušeč kot ženska.

Zdej koga bi lahko opredelila kot zvezdo?? :gruebel:
Mogoče res Jana,ker model že kr neki cajta usaj enkrat na let vn da eno uspešnco k se jo vrti kakšna 2mesca res neprestano,k pa izda album so pa usja men ušačne usaj dve pesmce.
Siddharta se mi zdi da se kr uperajo bit zvezde,sam ok tisti k jih poslušate,pa sm jih jst tud učasih(ker njihov drug cd je fenomenaln) vemo da niso prov nč zvezdniški.

Kva jst vem se mi zdi da se majo politiki še za največje zvezdnike v naši Sloveniji.
Zadnjič spremenil kamis, dne 05. Feb. 2008 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov