PlayGirl
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Jst sm takoj ZA!!! Če majo tipi Playboy, pol bi blo fer, če bi tud me dobile Playgirl
HASTA LUEGO
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Sj zato bi moral na začetku met tuje tipe not....Potem bi se sčasoma mogoče najdu kakšen Slovenček
HASTA LUEGO
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Revija naj kar pride do nas, nimam nič proti! Ampak ne vem kako postrani bi me moj lubi gledal, če bi vedel da listam tole
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
playgirl se baje dobi pr ns sam ne vem ke
drgač pa sam čez mejo skočte, pa jo mamo za borih 8€
lyla evo v ponedelk jo dobiš
drgač se pa jst takoj javm za urejanje te revije oz za urejanje oz iskanje pravih moških za revijo ... polonca ma tut rezervirano mesto
drgač pa sam čez mejo skočte, pa jo mamo za borih 8€
lyla evo v ponedelk jo dobiš
drgač se pa jst takoj javm za urejanje te revije oz za urejanje oz iskanje pravih moških za revijo ... polonca ma tut rezervirano mesto
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Tko kot se najdejo slovenke, ki se slikajo za playboy, bi se najdl tut slovenčki, ki bi se slikal za playgirl... Revija v slovenščini - dobra ideja. Pa eno dobro urednico bi mogla met... Super.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
LyLa napisal/-a:Sploh pa mi grejo na živce moški, ki vedno tok pametujejo o temu, kok ženske kompliciramo, ker se nočmo slačit za playboy in kok smo zapete, zafrustrirane in ne vem kaj vse...
Men se zdi to več kot dobra prilika da bi se jim zaprla usta za vedno, sej bi jim isto lahko servirale nazaj, pa me zanima kok bi bil pol kdo glasen, k bi bil v tej vlogi
jest sem ZA .... zafrustrirane ženske ... današnji svet, modne revije ipd. tudi sprožajo občutke nepopolnosti v ženskah, ker tam prikaže vse popolno, nevem kolk uj in oj ..... ampak dečkoti, kolk se jih je res pripravljenih pomankljivo oblečenih postavit pred fotoaparate .... sej prej so jih sama usta ... ja dej no, zakaj pa ne, to pa res ni problem itd, ko bi se pa mogli, ni pa nikjer nobenega .... moški so itak egoisti, oni bi gledal, da si napolnijo učke in duše, nam pa tega nebi omogočli in privoščili ..... pa da bi njihove punce pol to gledale ... jjjaaaaaauuuuu ......
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
micy17 napisal/-a:jst mislm da bi se dost nasih slovenckov najdl sam dobre denarce bi mu blo treba pod nos pomolit !!!drgac pa sm ful zato da bi mel tud mi playgirl!!!
jest tut! ne vem pa zakaj ženska lahk svojo piško postavi na ogled moški pa ne??a zarad dolžine??jest bi mela več penisov v zabavni industriji na ogled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si predstavljate??mario in njegov korenjak,...peter poles ekskluzivno za playgirl??peter mankoč in njegov potapljač samo za vas??
hehe kullllll
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
glamBABY napisal/-a:Ne vem mam še vedno raj PLAYBOY kakor PLAYGIRL ker tam mi noben tip ni všeč.. punčke so bolj sexy
se kr nekak strinjam... men se tud zdi da je mn slik dobrih tipčkov (postavca, obrazek in še lepa fotka) kot pa bejbik... mogoč bejbike bl zretuširajo?
Me pa prav zanima kok slovenčkov bi imelo "jajca" in se sleklo? pa kakšni komentarji bi potem leteli iz njihove starni...bi blo zanimivo slišat in vidt
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
LyLa napisal/-a:Temo smo že imeli, pa je ni več ne vem zakaj...
Anyway revije še vedno ni v Sloveniji (itak), admin na Playboyevem forumu pa ne daje vtisa, da bi kdorkoli sploh premišljeval o temu.
Zanima me kaj dejansko mislite o temu?
Bi revija šla v Sloveniji v svoji izdaji in ali bi se sploh našel kak pogumen slovencelj, ki bi razkril svoje bogastvo pred našo malo (izredno kritično) publiko?!
Sploh pa mi grejo na živce moški, ki vedno tok pametujejo o temu, kok ženske kompliciramo, ker se nočmo slačit za playboy in kok smo zapete, zafrustrirane in ne vem kaj vse...
Men se zdi to več kot dobra prilika da bi se jim zaprla usta za vedno, sej bi jim isto lahko servirale nazaj, pa me zanima kok bi bil pol kdo glasen, k bi bil v tej vlogi
Halooo...itak,da bi se tipi slekli!
Ne vem zakaj se ne bi... ...je treba tudi vaše ženske oči malo spočiti in napasti ne samo moških!Samo jaz sem itak že napisal,da si ga ne upajo ven dati,ker bo Playboy propadel! Jaz poznam ziher ene 10-15 žensk,ki redno berejo Playboy,pa niti enega tipa,ki bi ga kupoval!Tako,da bi po vsej verjetnosti izgubili preveč bralk ...in tudi,ko sem jaz prišel v stik z njim...sem prišel vedno preko ženske
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov