Playboyevo dekle 2007
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Pomoje bo zmagala Sanja, drugač mi je pa najbolj simpatična Nataša, ker je luštna pa še bolj naravna deluje, ta Sanja mi je cela umetna, pa niti mi ni neki luštna v obraz. Ostale so mi pa bolj kot ne vse čist pod nivojem za playboy, sploh tista ko na tej skupni sliki stoji čist na desni.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
Darrinka5 napisal/-a:A res meni je Sanja simpatična pupa in zdi se mi inteligentna v primerjavi z Iris (ki ne zna stavka skupaj spraviti) in ostalimi lepoticami.
Če že zna spravit stavek skupaj, pa le ta žal ni smiseln. Ko je bila v Piramidi sem se prav nasmejala modrim izjavam...npr. Minister za kmetijstvo skrbi za kmete. (in podobne) ja in to je vse kar dela....
Ma ubistvu pa itak ni tuki da bi bla pametna ampak lepa, lepota je pa itak, kot že tisočkrat povedano, relativen pojem in vsake oči majo svojga malarja... men žal ni neki waw ampak playboyevo dekle pa sigurno bo
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
- Darrinka5
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2007
Imaš prav vsake oči imajo svojega malarja.Npr: Sanja mi je zelo všeč vizualno,karakterno in tako naprej potem imamo na drugi strani Iris,Nino in še nekatere ki mi niso toliko všeč seveda ne morem reči da so grde ker niso.Še sreča da imamo ljudje različne okuse
-
*crnolaska* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
men se tud zdi, da bo sanja zmagala, sj je še najbl lušna oz. je fuuuuul lušna, medtem ko mi ostale niso.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov