Playboyeve zajčice

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 18. Okt. 2007 23:05

o moj bog, ka je pa njo spet v glavo ruknlo? men je zenska tko antipaticna, da je kr hudo..
zgleda, da ne zdrzi bit "navaden smrtnik"..takoj, ko se o njen ni vec nc govorilo se gre slikat za playboy...ohhhh..

drgac pa osenarca rulz :)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 18. Okt. 2007 23:50

Ni nekej blazno huda. Sj bodi ma dober, samo kaj ko je tako anti v obraz
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 19. Okt. 2007 7:09

jemina napisal/-a:Ni nekej blazno huda. Sj bodi ma dober, samo kaj ko je tako anti v obraz

po moje je presuha za zajcico...sej sploh bokov nima, riti pa je tud bolj mal...
drgac pa, joj, tista fotka (edina v tretji vrsti), hmm.. ne vem, no...da me direkt tja slikajo :? :eek:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 19. Okt. 2007 13:27

sAdie napisal/-a:Miša :D
Slika

LOL no, pa kaki so to joški do popka? joj, pa ne morš no takih slik objavt oziroma dovolt objavt ... viseče, ploščate joške do popka ... sori no ... sej drugače so slike hude, malo plastično deluje, ampak tale je pa polom od poloma ... res zgleda kot bi mela 2 palačinki ...

tukaj pa joški zgledajo lepi ;) ... ostale slike so meni osebno všeč ...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 19. Okt. 2007 14:02

sAdie napisal/-a:
metron(temporary) napisal/-a:A to v sloveniji vsaki bejbi k drgač ne uspe, gre za zajčico? :lol:

well...yeah :D Zanima me, katera bo naslednja :supercool:

Stavim na Karmen Stavec :D .
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 19. Okt. 2007 14:23

Jaz bi pa rekla za kakšno Biljano iz Kmetije. :roll: :lach:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Okt. 2007 15:09

bejbika napisal/-a:
sAdie napisal/-a:Miša :D
Slika

LOL no, pa kaki so to joški do popka? joj, pa ne morš no takih slik objavt oziroma dovolt objavt ... viseče, ploščate joške do popka ... sori no ... sej drugače so slike hude, malo plastično deluje, ampak tale je pa polom od poloma ... res zgleda kot bi mela 2 palačinki ...

tukaj pa joški zgledajo lepi ;) ... ostale slike so meni osebno všeč ...
¨

men so tud teli joški na skorej vseh slikah res čudni :?pa cela je čudna no.fris ma tak kot tanajbolj cenena kurbica :?
drgač pa ja, v sloveniji se gre itak vsaka lačna slave in ko jo pozabijo, slikat za playboj.itak Miša, zdek ko si se slikala se ti pa klanjamo in si fuuul popularna...LOL :lach:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 20. Okt. 2007 9:11

Meni je pa tu dokaj luštna v faco.

Na vsak način pa živ dokaz, da je lahko (skoraj) vsaka s profesionalnim make upom na faci še kar za pogledat.
Ker drugače mi je Miša :tot: , pa čisto asimetrične oči ima, kar so ji tule uspeli z make upom popraviti (ali pa retuširati).
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 20. Okt. 2007 9:18

Tamala_mrha napisal/-a:Jaz bi pa rekla za kakšno Biljano iz Kmetije. :roll: :lach:

ha, ha veš, da jest tut. :D :D
bade
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bade » 20. Okt. 2007 10:09

Men je pa za razliko od vas HUDA - če odštejemo joške!!! Faco ma prov lepo. Me prov zanima kake ste ve - kok popolne??? Velik bol k vse Nine, Sanje in ostale majhne deklice - čist neženstvene....
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 20. Okt. 2007 10:11

Meni je Miša groznaa! ker je grda... postava bi bila še ok.. pa tut ona mi je fuuul antipatična..
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 20. Okt. 2007 15:24

bejbika napisal/-a:LOL no, pa kaki so to joški do popka?

like this?

:D
I love SISLEY& RW
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 20. Okt. 2007 16:22

bade napisal/-a:Men je pa za razliko od vas HUDA - če odštejemo joške!!! Faco ma prov lepo. Me prov zanima kake ste ve - kok popolne??

ehh, to razmisljanje je cist otrocje..
prvo kot prvo me se nismo slikale za playboy plus tega, misa je mela na voljo ceu kup ljudi, k je skrbelo sam zato, da bo na fotkah zgledala ok..ponavad pa, kar vem, fotke tud retusirajo predn gredo v tisk..pa da niso mogl tistih josk dvignit :) hehe..
ne vem, da mam jst tko povesene joske, se sigurno neb za playboy slikala... kakorkoli..se lahk vsaj mal (spet) na njen racun smejemo :D
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 20. Okt. 2007 17:22

metuljčica* napisal/-a:Na vsak način pa živ dokaz, da je lahko (skoraj) vsaka s profesionalnim make upom na faci še kar za pogledat.

Ja, to čist drži. Men je sicer Miša v faco luštna na teh slikah, ampak sej s kilo make-upa in z velik pomoči raznih programov za retuširanje, je lahk tk skor vsaka luštna. :wink: Playboy ma pa sicer men čist preveč retuširane slike, ker se prav vidi, kak so nerealne (po koži pa to).

Aja, sam joške ma pa Miša grde. Pa sej, glede na to, kakšne ogabne ženske so že mel v Playboyu, je tta še čist ok. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Okt. 2007 18:28

bade napisal/-a:Men je pa za razliko od vas HUDA - če odštejemo joške!!! Faco ma prov lepo. Me prov zanima kake ste ve - kok popolne??? Velik bol k vse Nine, Sanje in ostale majhne deklice - čist neženstvene....

če nam oseba ni všeč, to še NE POMENI, da s tem mislimo da smo mi popolne.pač izražamo svoja mnenja.meni ona že tko ni všeč v faco, na teh slikah ej pa še dvakrat bolj grozna in res, pa zarad mene se lahko razpočiš, mi zgleda kot cenena kurbica.tako je pač moje/in še od katerega mnenje.če nam ni všeč, nam ni.res pa je da mi je bla playboj Nina velik bolj všeč kot Miša.O groharci lahko rečem pa sam to da je še slabš kot miša.
In roko an srce, Osenarca ima noro postavo, lepe joškice, za razliko od Miše :wink: Nina

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov