Playboyeve zajčice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
o moj bog, ka je pa njo spet v glavo ruknlo? men je zenska tko antipaticna, da je kr hudo..
zgleda, da ne zdrzi bit "navaden smrtnik"..takoj, ko se o njen ni vec nc govorilo se gre slikat za playboy...ohhhh..
drgac pa osenarca rulz
zgleda, da ne zdrzi bit "navaden smrtnik"..takoj, ko se o njen ni vec nc govorilo se gre slikat za playboy...ohhhh..
drgac pa osenarca rulz
- Anelise
- Cosmopolitanka
jemina napisal/-a:Ni nekej blazno huda. Sj bodi ma dober, samo kaj ko je tako anti v obraz
po moje je presuha za zajcico...sej sploh bokov nima, riti pa je tud bolj mal...
drgac pa, joj, tista fotka (edina v tretji vrsti), hmm.. ne vem, no...da me direkt tja slikajo
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
LOL no, pa kaki so to joški do popka? joj, pa ne morš no takih slik objavt oziroma dovolt objavt ... viseče, ploščate joške do popka ... sori no ... sej drugače so slike hude, malo plastično deluje, ampak tale je pa polom od poloma ... res zgleda kot bi mela 2 palačinki ...
tukaj pa joški zgledajo lepi ... ostale slike so meni osebno všeč ...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz bi pa rekla za kakšno Biljano iz Kmetije.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
¨bejbika napisal/-a:
LOL no, pa kaki so to joški do popka? joj, pa ne morš no takih slik objavt oziroma dovolt objavt ... viseče, ploščate joške do popka ... sori no ... sej drugače so slike hude, malo plastično deluje, ampak tale je pa polom od poloma ... res zgleda kot bi mela 2 palačinki ...
tukaj pa joški zgledajo lepi ... ostale slike so meni osebno všeč ...
men so tud teli joški na skorej vseh slikah res čudni pa cela je čudna no.fris ma tak kot tanajbolj cenena kurbica
drgač pa ja, v sloveniji se gre itak vsaka lačna slave in ko jo pozabijo, slikat za playboj.itak Miša, zdek ko si se slikala se ti pa klanjamo in si fuuul popularna...LOL
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Meni je pa tu dokaj luštna v faco.
Na vsak način pa živ dokaz, da je lahko (skoraj) vsaka s profesionalnim make upom na faci še kar za pogledat.
Ker drugače mi je Miša , pa čisto asimetrične oči ima, kar so ji tule uspeli z make upom popraviti (ali pa retuširati).
Na vsak način pa živ dokaz, da je lahko (skoraj) vsaka s profesionalnim make upom na faci še kar za pogledat.
Ker drugače mi je Miša , pa čisto asimetrične oči ima, kar so ji tule uspeli z make upom popraviti (ali pa retuširati).
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Tamala_mrha napisal/-a:Jaz bi pa rekla za kakšno Biljano iz Kmetije.
ha, ha veš, da jest tut.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Meni je Miša groznaa! ker je grda... postava bi bila še ok.. pa tut ona mi je fuuul antipatična..
- Anelise
- Cosmopolitanka
bade napisal/-a:Men je pa za razliko od vas HUDA - če odštejemo joške!!! Faco ma prov lepo. Me prov zanima kake ste ve - kok popolne??
ehh, to razmisljanje je cist otrocje..
prvo kot prvo me se nismo slikale za playboy plus tega, misa je mela na voljo ceu kup ljudi, k je skrbelo sam zato, da bo na fotkah zgledala ok..ponavad pa, kar vem, fotke tud retusirajo predn gredo v tisk..pa da niso mogl tistih josk dvignit hehe..
ne vem, da mam jst tko povesene joske, se sigurno neb za playboy slikala... kakorkoli..se lahk vsaj mal (spet) na njen racun smejemo
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
metuljčica* napisal/-a:Na vsak način pa živ dokaz, da je lahko (skoraj) vsaka s profesionalnim make upom na faci še kar za pogledat.
Ja, to čist drži. Men je sicer Miša v faco luštna na teh slikah, ampak sej s kilo make-upa in z velik pomoči raznih programov za retuširanje, je lahk tk skor vsaka luštna. Playboy ma pa sicer men čist preveč retuširane slike, ker se prav vidi, kak so nerealne (po koži pa to).
Aja, sam joške ma pa Miša grde. Pa sej, glede na to, kakšne ogabne ženske so že mel v Playboyu, je tta še čist ok.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bade napisal/-a:Men je pa za razliko od vas HUDA - če odštejemo joške!!! Faco ma prov lepo. Me prov zanima kake ste ve - kok popolne??? Velik bol k vse Nine, Sanje in ostale majhne deklice - čist neženstvene....
če nam oseba ni všeč, to še NE POMENI, da s tem mislimo da smo mi popolne.pač izražamo svoja mnenja.meni ona že tko ni všeč v faco, na teh slikah ej pa še dvakrat bolj grozna in res, pa zarad mene se lahko razpočiš, mi zgleda kot cenena kurbica.tako je pač moje/in še od katerega mnenje.če nam ni všeč, nam ni.res pa je da mi je bla playboj Nina velik bolj všeč kot Miša.O groharci lahko rečem pa sam to da je še slabš kot miša.
In roko an srce, Osenarca ima noro postavo, lepe joškice, za razliko od Miše Nina
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov