Playboyeve zajčice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
zdej pa na veliko poudarja, da bo ta izdaja namenjena izkljucno modi in ravno zato se je tudi sama odlocila, da bo nastopila v tej izdaji PB. je pa ravno tako potrdila in poudarila, da je prejela zahtevani honorar in se ji je seveda financno izplacalo, da odvrze še zadnje svoje krpice. se pa mora deklina zavedati, da po tem, ko bodo objavljene njene gole slike ne bo vec tako cenjena na modneh stezah in kot resnicni fotomodel.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
KiLLyKa napisal/-a:Ma Sabina itk ni nikamor dobra za pogledat.
in še dobr, da je to tud Polončič dojel
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
tistih njenih izjav glede nine v trenjih se tud jst spomnm ja,,,krnekiiiiiiii (go nina), kva bi dala,da jo en novinar glede tega povprasa...kako to,d je spremenila mnenje,haha:-)
drgac je pa tko,men je zenska huda, sam ce bi bla tip,neb bla z njo, tko mi nekak ne potegne,ceprou ni nc grdga na njej :_)
drgac je pa tko,men je zenska huda, sam ce bi bla tip,neb bla z njo, tko mi nekak ne potegne,ceprou ni nc grdga na njej :_)
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sabina Remar je playmate aprila 2008
http://www.playboy.si/dekleta/zakulisje ... 14118.aspx
http://www.playboy.si/dekleta/zakulisje ... 14118.aspx
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
ok,vidla sm sam ene 3 fotke na netu, ma to mi je navaden playboy,nc kej dost z modo povezan,sej ma vsaka se kako cunjico gor,ostalo je pa golo telo. ne vidm razlike resno. pa mal brezvezne fotke so mi, ma cakam,d vidm se ostale, zgleda pa sabina seveda dobr, bol tezko bi bla grda s to postavo faca pa tko no, z ravnimi rasmi je ful bl lustna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov