Playboyeve zajčice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men pa na Nini ni nč več erotičnega, odkar se še skor v konzervah pojavlja. Prej mi je bla velik bolj kul. Ampak je pa lepša kokr kaka Tina Lah npr. Vsaj ksiht ma luškan
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
men tud nina ni čist nč erotičnega, no ma lepo ritko, ampak tale njena medijska prevečprepoznavnost jo je nardila že preveč izrabljeno..
sicer pa ne spremljam velik teh playbojevih zajčic da bi vedla kera je kul pa kera ne...vsekakor pa tsita na prejšnji strani nima frisa kot transeksualka..če bi zgledala kot transeksualka, zihr nebi prišla med playboj zajčice......
sicer pa ne spremljam velik teh playbojevih zajčic da bi vedla kera je kul pa kera ne...vsekakor pa tsita na prejšnji strani nima frisa kot transeksualka..če bi zgledala kot transeksualka, zihr nebi prišla med playboj zajčice......
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jah saj meni je tudi ona očem prijazna in ima neko energijo v sebi...
Je pa res tako kot je Lyla rekla...morda je preveč medijsko izpostavljena in se je človek dosti hitro naveliča gledati posledično...jaz se dosti hitro približujem temu!
Je pa res tako kot je Lyla rekla...morda je preveč medijsko izpostavljena in se je človek dosti hitro naveliča gledati posledično...jaz se dosti hitro približujem temu!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
pr nas doma vedno kupujemo Playboy,slovenski seveda. lani al predlani smo na izboru slovenske zajčice leta ful navijali za Niki. una k ma vedno na srčka urihtano, mau posebno, ne pa same črtice.
ja, Nina je tud kr luštna, sam men v faco glih ni. telo ma pa res kul
ja, Nina je tud kr luštna, sam men v faco glih ni. telo ma pa res kul
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
LyLa napisal/-a:Men pa Nina je erotična.. samo to medijsko izpostavljanje je pač overload vsega.
Kar pa ni kriva samo ona, ampak tudi mediji. Vsega se s časom nažreš.
Samo, da ne bom spet slišala od koga, da sm ljubosumna slučajno
Se strinjam.
Dvomim pa, da ima kakšno možnost uspeti v ZDA, saj jke tam takih deklet kot je ona na tisoče, tam ni nič posebnega...
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
ryu10kyu napisal/-a:Jah saj meni je tudi ona očem prijazna in ima neko energijo v sebi...
Ja.... Energijo ma res... Kar sm jst hotla rečt je da so mi po defaultu najbolj erotični tisti ljudje, ki so vsaj mal skrivnostni. In ki jih pojavnost v medijih zarad pogostosti ne zbanalizira. Tko da... definitivno mi bolj erotična izpade kakšna druga ženska, ki se je mogoče enkrat nekje pojavla v vsej svoji lepoti in goloti, kot pa bejba, ki se skos nekje nastavlja. Ker pri nastavljačicah oz. attention whores se tista skrivnostnost hitr porazgubi. No ampak to je pač sam moje mnenje. Pa drgač jst tud čist nč nimam proti Osenarjevi oz. je tud na enem mestu ne bi mogla kritizirat, kar se videza tiče je čist zadost sanjska... Sam men vsaj v primerjavi s katerimi totaln neznanimi Playboy zajčicami to nekak ni popolna erotika. Me ne zrajca
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Men je tud Nina Osenar zakon pa od unga hcerka, ki je vodu Horoskop, pa se zdele ne morem ne njenga imena spomnt (Nike?) niti njegovga... Hod pa na isti faks k sm js ucas (ona pa se zmeri )
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov