Playboyeve zajčice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
zoja13 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2007
jemina napisal/-a:Dans sem vse slike vidla in Sabina je res huda na teh slikah. Končno spet ena, ker prejšnje so bile poraz
glede nato, da je super manekenka, jo s prejšnjimi puncami sploh ne moreš primerjati, saj ostale so le pač girls next door
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
jemina napisal/-a:Dans sem vse slike vidla in Sabina je res huda na teh slikah. Končno spet ena, ker prejšnje so bile poraz
Pa kako, no?? Men ona sploh ni primerna za Playboy, premal jo je skupi za Playboy. Sej ne rečm, postavo ma drgač super (v faco mi ni preveč všeč), ampak prejšnja punca mi je bla 100x bolj sexapilna, kot Sabina.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
SSarchy napisal/-a:jemina napisal/-a:Dans sem vse slike vidla in Sabina je res huda na teh slikah. Končno spet ena, ker prejšnje so bile poraz
Pa kako, no?? Men ona sploh ni primerna za Playboy, premal jo je skupi za Playboy. Sej ne rečm, postavo ma drgač super (v faco mi ni preveč všeč), ampak prejšnja punca mi je bla 100x bolj sexapilna, kot Sabina.
sabina je meni osebno nikakva,mi je zlo zal ce sem koga prizadela...
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
men pač Remarca jebiga ni ušeč,... Sj ma hudo postavco ne rečem,..ji jo zavidam,.sm face njene pa ne morm,..žou... je grozna,..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov