Pevci z nenormalno hudim glasom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
inaa in ostali, britney ma dober glas in je vedno mela dober glas ... poglejte si tole pol pa komentirajte ...
http://www.youtube.com/watch?v=2mCZ5QcmkoM
http://www.youtube.com/watch?v=2mCZ5QcmkoM
-
Letty - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2007
- Kraj: Novo mesto
^^ takrat je bila stara 11 let. Ne moreš enačiti glasu pri 11 in 26 letih. Nekdo v otroških letih precej lažje pride z glasom do kar visokih tonov, medtem ko pa rata starejši in s tem tudi glas postane "globlji" ni več vešč takega "eksperimentiranja" z glasom.
Ja, Britney ima (malce) posluha, vendar naslov teme je "Pevci z nenormalno hudim glasm", in v to kategorijo bolj težko uvrstiš Britney.
Ona je bila vedno "showgirl" in ne ravno neka profesionalna pevka. Zna narediti show da dol padeš in na tak način je znala "entertainat" publiko. 90% njenih koncertov je odpetih na playback... tko da ti že to dosti pove.
Pa da ne bom čist off topic... tudi Joss Stone ima ful hud glas. Sicer nisem neka oboževalka soula, ampak tale ženska pa res seka z glasom.
Ja, Britney ima (malce) posluha, vendar naslov teme je "Pevci z nenormalno hudim glasm", in v to kategorijo bolj težko uvrstiš Britney.
Ona je bila vedno "showgirl" in ne ravno neka profesionalna pevka. Zna narediti show da dol padeš in na tak način je znala "entertainat" publiko. 90% njenih koncertov je odpetih na playback... tko da ti že to dosti pove.
Pa da ne bom čist off topic... tudi Joss Stone ima ful hud glas. Sicer nisem neka oboževalka soula, ampak tale ženska pa res seka z glasom.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
MilkyWay napisal/-a:inaa napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Anastacia!!ona je res legenda...
(pa Britney )
js upam da si se klele mal pohecala
ko sm napisala Anastacia, se nism prou nč pohecala za britney pa ja
hvalabogu
sej res - MIKA sm cist pozabla...on ma res carsko muzko, zmeri me sprav u dobro volo k ga poslusam u avtu
Zivljenje je piskotek!
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
whitney houston. definitivno.
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
Mika, Leona Lewis, Celine Dion, Whitney Houston, Toše, Anastacia, Justin, od slo pa Nuša Derenda in Maja Keuc iz skupine Hrošči.... omg kak glas!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov