Pevci z nenormalno hudim glasom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Amy Lee-Evanescence
Chris Daughtry
Jacoby Shaddix-Papa Roach
Benjamin Burnley-Breaking Benjamin
Christina Aguilera
Kelly Clarkson
Chad Kroeger-Nickelback
Toše Proeski
Emir Djulović
Sergej Cetković
Chris Daughtry
Jacoby Shaddix-Papa Roach
Benjamin Burnley-Breaking Benjamin
Christina Aguilera
Kelly Clarkson
Chad Kroeger-Nickelback
Toše Proeski
Emir Djulović
Sergej Cetković
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
The best definitivno Ian Gillan od Deep Purple - vokal do nebes!
Všeč mi je barva glasu, kot jo ma Ozzy, taka čist specifična. Pa Jim Morrison, v ta prelep pravi moški glas sm pa kr zaljubljena...Ne smem še pozabit Mercurya pa Axla.
OD žensk...ej, Aretha Franklin!!! Gate trga! Res, tiste ki jo poznate, itak vete o čem govorim, ampak...kurja koža mi gre, ko jo poslušam. Taki bolj soul blues stil, dajte si to dolpotegnit, morš čut.
Druga najljubša mi je Joan Baez, pa Janis Joplin, s svojim hreščečim, hripavim glaskom - do njenega vokala gojim enaka čustva kot do Ozzyevega. Pa ona mi je všeč, kaj že je...Sinedad O'Connor. Mogoče nism glih prav napisala te tazadnje.
Všeč mi je barva glasu, kot jo ma Ozzy, taka čist specifična. Pa Jim Morrison, v ta prelep pravi moški glas sm pa kr zaljubljena...Ne smem še pozabit Mercurya pa Axla.
OD žensk...ej, Aretha Franklin!!! Gate trga! Res, tiste ki jo poznate, itak vete o čem govorim, ampak...kurja koža mi gre, ko jo poslušam. Taki bolj soul blues stil, dajte si to dolpotegnit, morš čut.
Druga najljubša mi je Joan Baez, pa Janis Joplin, s svojim hreščečim, hripavim glaskom - do njenega vokala gojim enaka čustva kot do Ozzyevega. Pa ona mi je všeč, kaj že je...Sinedad O'Connor. Mogoče nism glih prav napisala te tazadnje.
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 14. Feb. 2008 1:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ena in edina Christina Aguilera kapo dol...
http://www.youtube.com/watch?v=Njph0QyXcKs
http://www.youtube.com/watch?v=Njph0QyXcKs
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Anelise napisal/-a:Anastacia, Whitney ... Christina , od "fantov" pa Tokac (dan d) , Matic (bohem)
MiLLy napisal/-a:Od moških še Michael Jackson Js sm čist fertik ko slišem ta vokal, ker je res unikaten in se mu težko kdo približa.
Meni pa nikoli ni bilo jasno, kako je lahko on sploh pevec. Mi ni všeč.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Toni Cetinski, Christina Aguilera
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]