Pevci z nenormalno hudim glasom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Mario Winans in Luther Vandross najbolj romatična moška soul glasova.
-
*kristinca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
Matthew Bellamy iz skupine Muse...pomoje da noben tip ne more tok visok kt on pet
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
-
*cosmic girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
Alicia Keys
Jay Kay /pevec Jamiroquaiev
Jay Kay /pevec Jamiroquaiev
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
- James Hetfield (iz skupine Metallica.. genij svoje stroke)
- Josh Groban (a lahko samo rečem: čudo narave! ko je bil star cca. 22 let, je odpel OST za film Troja, "Remember Me". Preseže marsikaterega 'starega mačka' opere)
- Ville Vallo (iz skupine HIM; zaradi same skupine in ugleda, ki so si ga ustvarili, ga kdo, ki ne vidi dalj od svojega nosu, podcenjuje. Dejstvo je, da je spodoben odpeti se kako tezaven vokal v razponu vecih oktav. Neverjetno temacen, globok glas, potem pa spet cisto nasprotje.)
- Chester (iz Linkin Park: moram ga omenit ze samo zaradi unikatnosti njegovega glasu. Prepoznas ga kjerkoli in kadarkoli. )
- Axl Rose (iz Guns n' Roses: need I say more? Po mojem mnenju eden najboljsih vokalistov v kaksni rock skupini vseh casov. Ko karizma odseva skozi glas. Njegov glas ostaja zascitni znak te zlate dobe..)
- Enya (njen glas in glasba, ki jo ustvarja sama, me ful pomirita. Sta polna miline..)
- Josh Groban (a lahko samo rečem: čudo narave! ko je bil star cca. 22 let, je odpel OST za film Troja, "Remember Me". Preseže marsikaterega 'starega mačka' opere)
- Ville Vallo (iz skupine HIM; zaradi same skupine in ugleda, ki so si ga ustvarili, ga kdo, ki ne vidi dalj od svojega nosu, podcenjuje. Dejstvo je, da je spodoben odpeti se kako tezaven vokal v razponu vecih oktav. Neverjetno temacen, globok glas, potem pa spet cisto nasprotje.)
- Chester (iz Linkin Park: moram ga omenit ze samo zaradi unikatnosti njegovega glasu. Prepoznas ga kjerkoli in kadarkoli. )
- Axl Rose (iz Guns n' Roses: need I say more? Po mojem mnenju eden najboljsih vokalistov v kaksni rock skupini vseh casov. Ko karizma odseva skozi glas. Njegov glas ostaja zascitni znak te zlate dobe..)
- Enya (njen glas in glasba, ki jo ustvarja sama, me ful pomirita. Sta polna miline..)
What's the story, morning glory?
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
James Hetfield (iz skupine Metallica.. genij svoje stroke)
ne bi mogla bolje izbrat besed
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
whitney houston, mariah carey, shakira, xtina in MARIJA ŠERIFOVIĆ. men razturajo....od moških pa mika=) pa justin....zmoreta neke fajne vokale....aha, pa sebe sem pozabla
-
*kristinca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
Miss M. napisal/-a:- Ville Vallo (iz skupine HIM; zaradi same skupine in ugleda, ki so si ga ustvarili, ga kdo, ki ne vidi dalj od svojega nosu, podcenjuje. Dejstvo je, da je spodoben odpeti se kako tezaven vokal v razponu vecih oktav. Neverjetno temacen, globok glas, potem pa spet cisto nasprotje.)
Kako sm ju lahko pozabla... obadva noro pojeta.
Tell me why I can't be there where you are;
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov