Pevci z nenormalno hudim glasom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kdo ma po vašem mnenju res tak poseben glas, katerega nima čisto vsak oz. ga je nemogoče posnemat?
Men osebno ma Celine Dion neprecenljivo hud glas, in mislim, da zna redkokdo posnemat njene komade. Pa Mariah Carry... njen komad "Without you" bo po moje vedno ostal kult vseh balad.
Od moških pa recimo Elton John. Sicer ga ne poslušam, ampak moram priznat, da zna kšne komade res fuuul dobr odpet. Recimo pri njemu mi je ful hudo to, ker ma tak globok glas, vendar kljub temu pride zelo "visoko" pri petju.
Men osebno ma Celine Dion neprecenljivo hud glas, in mislim, da zna redkokdo posnemat njene komade. Pa Mariah Carry... njen komad "Without you" bo po moje vedno ostal kult vseh balad.
Od moških pa recimo Elton John. Sicer ga ne poslušam, ampak moram priznat, da zna kšne komade res fuuul dobr odpet. Recimo pri njemu mi je ful hudo to, ker ma tak globok glas, vendar kljub temu pride zelo "visoko" pri petju.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Ja Celine Dion je res profesionalka kar tega tiče.
Drgač pa od teh mlajših pevk definitivno Christina Aguilera. Ona ma res tak močen in poseben glas.
Od moških mi pa trenutno pade na pamet "Lee Ryan" (pevec iz bivše skupine Blue). Zmeri dobim kurjo polt ko slišim tega tipa pet. Verjetno se vsi spomnete komada Breath easy, kjer je model res raztural z glasom!
Drgač pa od teh mlajših pevk definitivno Christina Aguilera. Ona ma res tak močen in poseben glas.
Od moških mi pa trenutno pade na pamet "Lee Ryan" (pevec iz bivše skupine Blue). Zmeri dobim kurjo polt ko slišim tega tipa pet. Verjetno se vsi spomnete komada Breath easy, kjer je model res raztural z glasom!
-
Celeste - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2007
Frenkie napisal/-a:Od moških mi pa trenutno pade na pamet "Lee Ryan" (pevec iz bivše skupine Blue). Zmeri dobim kurjo polt ko slišim tega tipa pet. Verjetno se vsi spomnete komada Breath easy, kjer je model res raztural z glasom!
Jaaa, Lee ma toook hud glas Čudno da ni začel kšno solo kariero.
Pa Anastacia ma tud tak poseben glas.
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Od teh bolj popularnih ma ful hud glas Christina Aguilera (svaka čast), sploh je pri njej zanimivo razmerje med suhcenim telesom in močnim glasom. Tud Anastacio je treba omenit
Drugač pa itak ikone kot so Mariah Carey, Celine Dion in Whitney Houston. Pa Mary J. Blige tud super poje.
Drugač pa itak ikone kot so Mariah Carey, Celine Dion in Whitney Houston. Pa Mary J. Blige tud super poje.
...
-
Nevada tan - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2007
Tina Turner ma tud fenomenalen glas. Jst je sicer nikoli nisem poslušala, ampak roko na srce, ženska res raztura!
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Vince Gill. Tud kot backvokalist neverjetno izstopa.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Marilyn Manson, Tim Skold in Peter Murphy.
Oni majo res nore vokale!!
Oni majo res nore vokale!!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Celeste napisal/-a:Jaaa, Lee ma toook hud glas Čudno da ni začel kšno solo kariero.
Sej jo je, mislim da ima že 2 samostojna albuma! Glas ima pa res fenomenalen.
Drugače pa ima neverjeten glas tudi manj znani Dwayne Britton...kurja polt vsakič ko ga slišim
In pa seveda Michael Bublé
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov