Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
mimi.k napisal/-a:gola paris...
http://dnevnik.hr/naslovnica/scena/zani ... _29100.php
http://www.bild.t-online.de/BTO/leute/2 ... ernet.html
na tem linku se vec trenutkov gole paris
pismo je LUŠNA brez mu?!
skoz sem mislila, da mora biti grozna. hehe
- silent forse
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
ja res!jz sm tud misla da bo grozna... škoda da se obnaša kot slut! No, to je sam strategija da bi dobla več attention! Kot da ne obstajajo druge metode...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Zvoncica napisal/-a:
pismo je LUŠNA brez mu?!
skoz sem mislila, da mora biti grozna. hehe
Jaaa meni je na teh posnetkih tut prav simpatična... čeprav mi deluje, hmm ne vem, zadeto? :rool: Tak, kot da ni čist pri stvari Sem pa zelo na hitrco pogledala
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
OGABNA! ženska je ogabna!
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Sicer smo pa zdej že vse vidl itak smile Sam k ne morm presodit a ma povečane joške al ne, ker so se ji tle razlezle ker leži napol.. no tle jih (še) nima.
ah dj no, nebi mela pol tok mejhne, če bi si večala.. tokle je pa že lohka naravn
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Men je tut ogabna, tko s svojmu obnašanjem kot tut z vsem ostalim; izgledom, ....
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jagodka85 napisal/-a:u bistvu ne... luškana je, sam ne ve, kaj bi sama s sabo, pa išče pozornost ob vsaki priložnosti s takim scenam... navadn
mah to je pač njen lajf ki ga mi ne razumemo...to je tko če si antitalent al pa len za vse ostale reči, morš z nečim pridobit pozornost in ponudbe s katerimi služiš denar...men se ne zdi nč več čudno in nč več niti smešno...prov navajena sem...
sicer pa hvala bogu za kšno njeno nago sliko men je ona itaq čist preevč ušeč...
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
densy napisal/-a:Sicer smo pa zdej že vse vidl itak smile Sam k ne morm presodit a ma povečane joške al ne, ker so se ji tle razlezle ker leži napol.. no tle jih (še) nima.
ah dj no, nebi mela pol tok mejhne, če bi si večala.. tokle je pa že lohka naravn
Ja sej sm rekla da jih tle (še) nima povečanih. Ampak js sm gledala House of Wax in je mela čist preveč hude joške v unem rdečem modrcu da bi ble to iste joške
Kok je pa to staro (posnetki in slike)??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]