Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
jemina napisal/-a:Una slovenska manekenka Maja Kljun poiskuša biti Paris Hilton
Maja Kljun --> get a life!!
-
angel_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
- Kraj: Bled
S@R@* napisal/-a:Jst je ne prebavlam...čist mi je antipatična
Se čist strinjam s tabo S@R@* k men je tut totalno antipatična oseba.. k jo vidš kuko se nastavla pred fotografi oz. hoče da bi vsi letali okoli nje.. no saj ji uspeva..
to je pa en link za sliko .. omg kuko ona išče pozornost
http://img443.imageshack.us/my.php?image=parisko5.jpg
[..Fakє is a иєw tяєиd... I guєss єvєяyoиє is iи styℓє..]
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
mni je pa paris taka pupa ima mi ful lep nežen glas in prijazen značaj .. do sedaj še nisem kje zasledila da bi koga žalila ali se s katero spustila v fight ima zanimivo življenje (od poriča, zaroke, simple lifa , njene pevske in igralske kariere do pivskih maratonov) .. okej priznam: njene izjave so res tumaste ampak (usaj men) jih pove na tok smešn način da se mi prikupi. Pomoje ni prav da jo skos blatite kao kok denarja ima samo na račun svoje bogate familije. Ona je naredila praktično vse kar lahko narediš v medijskem svetu in si s tem prislužila malo bogastvo.. vsi imamo dobre in slabe lastnosti .. imam pač navado da pri človeku vedno iščem pozitivno
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
- Nata_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
- Kraj: Maribor
sam baje da je zenska ful pametna.. nekje sem slisala, da je enkrat nekaj govorila o politiki itd. in ni vedela, da je bila kamera vklopljena - takrat je kao folk vido da ma nekaj v glavi in ne samo slamo
mogoce pa je prekleto dobra igralka ( ceprav v dolocenih filmih to nisem opazla )..
drgac pa je simpaticna zenska
mogoce pa je prekleto dobra igralka ( ceprav v dolocenih filmih to nisem opazla )..
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Nata_ napisal/-a:sam baje da je zenska ful pametna.. nekje sem slisala, da je enkrat nekaj govorila o politiki itd. in ni vedela, da je bila kamera vklopljena - takrat je kao folk vido da ma nekaj v glavi in ne samo slamo
Paris pametna? Hahaha... to bom pa verjela nikoli. Saj sploh nima izobrazbe no... Pa tut simpatična mi ni. Pač še ena razvajenka ki misli da je zaradi tega ker ma keša kolko hoče najboljša na svetu.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
angel_ napisal/-a:http://img443.imageshack.us/my.php?image=parisko5.jpg
a se ne vidi celulit med desno ritnico in bedro?
ja, ni vedela, da kamere niso vklopljene. jah, pa kaj še. ziher so ji politiko tupili v glavo dva meseca, da je potem tam povedala kar je (in mislila, da so kamere ugasnjene).
priznam, punca je lušna, pa tudi kakšen njen komad je dober, ampak to je pa tudi vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov