Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hahhahahah oh ker srečn mulček, k je tkole snemu s Parisko Bogi, booogiii ... sigurno še dans ne more spat!!
Drugač mi je pa luškan spotek in ona je lušna notr ... sicer pa itak, kaj pa lahko druzga pričakuješ od Pariske!
Drugač mi je pa luškan spotek in ona je lušna notr ... sicer pa itak, kaj pa lahko druzga pričakuješ od Pariske!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
choco.cat napisal/-a::roll: Če si nebi vsak tedn nekaj novega zmislila za medije, je sploh nebi noben opazil.
To si dobro povedla... čisto vsaki tedn zasledim nekaj zgornjim novicam podobnega... al ma novega tipa, al novo kolegico, al nekaj v tri krasne svetuje, al si zlomi noht, al zakocka avto, karkoli, samo da je in da se govori o njej.
No, pa vsaj mamo kaj za opravljat.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja, sej...kaj drugega nemoremo pričakovat. Upam da nebo mela otrok, ker bojo trpeli ob taki mamibuffy-ann napisal/-a:choco.cat napisal/-a::roll: Če si nebi vsak tedn nekaj novega zmislila za medije, je sploh nebi noben opazil.
To si dobro povedla... čisto vsaki tedn zasledim nekaj zgornjim novicam podobnega... al ma novega tipa, al novo kolegico, al nekaj v tri krasne svetuje, al si zlomi noht, al zakocka avto, karkoli, samo da je in da se govori o njej.
No, pa vsaj mamo kaj za opravljat.
- Green_freaK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2006
- Kraj: Dolenjska
Ona je men čis kul In njena čivava Res d punca ni nevem kako pametna p to...Sam sej je taka simpatična in bogata tko d...Pol veste kaj sledi...Pa njena čivava mi je ful luškana...Drugač mi je pa všeč njen stil oblačenja... Čeprou glede oblin se pa strinjam- nima nevem kaj
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
men je paris bruhanje na kvadrat.
-
{Ta-Mala-Vesna} - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2006
men tut ni... ubistvu je sam še ena u vrsti butastih slavnih blondink....
in ta prasica je mela na eni zabavi neki s Travisom...
There Was Never Any Place For Someone Like Me To Be Totaly Happy!
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
{Ta-Mala-Vesna} napisal/-a:men tut ni... ubistvu je sam še ena u vrsti butastih slavnih blondink....
Tko mlada, pa take grde besede...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov