Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ja klele pr nas ga čist dost vrtijo pa vrjetno ona ne kliče a ne?!
No men je še do vsega kar se te babnce tiče, tale komadek najbolj luškan ... taka pop popevkica, lih za čez poletje ...
No men je še do vsega kar se te babnce tiče, tale komadek najbolj luškan ... taka pop popevkica, lih za čez poletje ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
katarincaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
men ma pa bejba čiiiiiist hud komad, naštiman za zvonjenje telefona
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
o katermu komadu je tukaj govora??
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
mogoče že veste, da so njen spot prepovedali v indiji.
Paris Hilton was asked to comment about the banning of her video in india, she is quoated saying, "The government there is retarded, I think Bush should do something about it." Now, I know Paris Hilton is dumb, how is she going to get help from Bush(US president) about her CD getting banned.
Well, maybe Bush will hear her cries and come to the rescue. Bush seems to fix anything he gets his hands on anyway, right?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
pupa007 napisal/-a:u_k_i napisal/-a:ja tlele zavezana v kable res ni glih najbl ql..
če ne mi je pa prov đekica.ma v orto dnarja in si lohka ogromn privošč...jst bi tut, da mi plačujejo da se na partyu pojavim
enkrat je nekj v enem intvjuju prznala, da gre najrajš na une zabave kjer je zaston hrana pa tja ker še kkšn dariu dobi če pride...
ja kaj, saj po resnici je povedala... ne pa kakšne zvezde k sam neki nabijajo...
sej jz bi šla tud najrajš na take zabave!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sm zbrskala ene par luškanih slikic...
ok tale je fotomontažna, niti kej preveč lepa, sam lih sm jo najdlazdej pa res lepe:
in Nicky je mlajša od Paris da se lih noute steple
ok tale je fotomontažna, niti kej preveč lepa, sam lih sm jo najdlazdej pa res lepe:
in Nicky je mlajša od Paris da se lih noute steple
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
Paris v knjigi rekordov:
http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3078846
http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3078846
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
Vsi okol mene se zgražajo nad njo - men je pa huda !!
Je afnasta, ma čudn nos, tko 'pocukran' govori ... ampak še vseen mi je neki na njej tolk dobr. Postavo mi ma najbl hudo , dobr se oblač, briga jo, kaj si drugi o njej misljo, provokativna je ... Arrrr i Love her !!
Hudoooo dobr opis, se strinjam s tabo POPOLNOMA!!!!
Je afnasta, ma čudn nos, tko 'pocukran' govori ... ampak še vseen mi je neki na njej tolk dobr. Postavo mi ma najbl hudo , dobr se oblač, briga jo, kaj si drugi o njej misljo, provokativna je ... Arrrr i Love her !!
Zadnjič spremenil katarincaa, dne 24. Avg. 2006 15:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Vsi okol mene se zgražajo nad njo - men je pa huda !!
-
Anja321 - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Men tut ona ne gre čist nč na živce Ubistvu mi je skoz bolj všeč, ker ji je čiiist vseen kaj si folk misli o njej, važn da se ma ona fajn Glede na to kok ma denarja pa da ji ni treba nič pametnga se mi zdi da je še čist kul...marsikdo bi hitro zabredu u še kakšne večje škandalčke kot pa ona...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
lance ljubi paris
no le kaj je zdej tle sploh res
no le kaj je zdej tle sploh res
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov