Paris Hilton

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 09. Avg. 2006 17:29

barby8 napisal/-a: A je to res ona? :o
Slika

A res?! O, če je pa to res ona, je bila pa prej veliko bolj luštna in naravna :eek: ... Zdaj ima res čuden, izumetničen obraz, preveč posvetljene lase... Včasih izpade že kot kakšna drag-queen :rofl: :twisted: ...
Uporabniški avatar
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barby8 » 09. Avg. 2006 17:43

Kot kaže je res ona. :) Sem našla še eno slikco. Men je prou luškana.
Slika
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 09. Avg. 2006 19:09

Džizs čist drugačna je zdej... :eek:
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 10. Avg. 2006 12:08

Sam res je čist drugačna... kot da bi bli dve različni osebi. prej je res bla bolj naravna, v primerjavi s starimi fotkami se mi zdi da bolj umetno, plastično zgleda. Kaj pa vem no.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 10. Avg. 2006 13:00

ja pogled pa je ostal isti :cool:
Uporabniški avatar
Glamourbaby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Glamourbaby » 11. Avg. 2006 17:48

Paris je kljub svojem obnašanju vedno in spottlight.. punca živi za paparazze in pozornost medijev. Promovirat se pa zna(video in traci in po novem se music) khm... peti ravn ne zna. :lol:
life is cute glamour and so are u!
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 11. Avg. 2006 19:16

barby8 napisal/-a:Kot kaže je res ona. :) Sem našla še eno slikco. Men je prou luškana.
Slika

haha.. meni pa se zdi, da je bla ko ena kokoška :D . meni ni nič posebnega. ne kot odrasla, ne kot otrok.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: tu in tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 11. Avg. 2006 19:19

ne morem verjet kaka razlika... :eek:
Misli pozitivno....
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 11. Avg. 2006 20:54

honeydew napisal/-a:Spraševala sem po konkretnem odgovoru, kaj je lahko komu všeč na takem teleščku.

Ok, men je njeno telo všeč. Očitno zdej že vsaka suha ženska velja za anoreksično. Ampak js si anoreksično punco predstavljam mal drugač kot Paris. Zakaj bi mi bli plosk trebuh, dolge noge in majhna rit grdi? Pač, všeč so mi suhice in za to ne obstaja določen argument. Pa tud mislim, da je bolj mal takih, ki si ne bi želeli vsaj delčka Parisine postave. Nič ne rečem o njenem nosu, joškah, barvi las, neumnosti, afnariji... sam telo mi je pa všeč. Pika.

Slika
...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 11. Avg. 2006 21:37

MiLLy napisal/-a: Ok, men je njeno telo všeč. Očitno zdej že vsaka suha ženska velja za anoreksično. Ampak js si anoreksično punco predstavljam mal drugač kot Paris. Zakaj bi mi bli plosk trebuh, dolge noge in majhna rit grdi? Pač, všeč so mi suhice in za to ne obstaja določen argument.

Aha, se čisto strinjam z vsem napisanim :ja: ... Hehe, ravno danes sva se z mojo mamo pogovarjali in je bila tudi ona enakega mnenja, da ima Paris zelo lepo postavo... Imava enak okus...

Ja, mediji pa tudi pretiravajo že z etiketiranjem znanih oseb za anoreksične :| ... V bistvu je ta izraz (ki pravzaprav pomeni bolezensko stanje) že kar razvrednoten in preveč nekritično uporabljan :irre: ... Prejle sem npr. v neki reviji videla obširen članek o 'anoreksičnih zvezdnicah', kjer so na spisek vsepovprek uvrstili cel kup vitkih deklet, ki sploh ne kažejo nikakršnih vidnih znakov anoreksije... Pač nekdo shujša, se znebi odvečnih maščobnih blazin na nekaterih delih telesa in si oblikuje postavo - in hop - njegova slika je že na listi anoreksičnih :roll:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 12. Avg. 2006 12:26

Pač nekdo shujša :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 12. Avg. 2006 12:34

men je tut paris všeč. pač suha je, ampak enkrat je rekla da je že celo življenje suha, tut ko je bila še ful majhna.
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 12. Avg. 2006 12:37

Men je pa prov grdo suha :? pa ne da bi ji bila fouš al pa kej, sam nima nč jošk, nobenih pravih bokov... Če ne bi imela ženske face in se oblačila kot punca bi si mislila da je en pubertetniški poba... Všeč so mi ženske postave pač. Ona sama mi je pa itak avša na kubik, čeprov na unih slikah iz mladosti ne zgleda tok avšasta.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 12. Avg. 2006 13:08

saj to je čist odvisno od okusa... po moje ma kr hudo postavo :cool:
Uporabniški avatar
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 2. 2005
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ribicaX » 12. Avg. 2006 14:04

sej punca je simpatična in zna se zrihtat. ušeč mi je njena frizura. ni mi pa ušeč, k nima nč jošk :roll: drgač je pa kot najstnica zgledala precej bolj naravno in tud lepše.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov