Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Glamourbaby - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2006
- Kraj: Kranj
Paris je kljub svojem obnašanju vedno in spottlight.. punca živi za paparazze in pozornost medijev. Promovirat se pa zna(video in traci in po novem se music) khm... peti ravn ne zna.
life is cute glamour and so are u!
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
haha.. meni pa se zdi, da je bla ko ena kokoška . meni ni nič posebnega. ne kot odrasla, ne kot otrok.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
honeydew napisal/-a:Spraševala sem po konkretnem odgovoru, kaj je lahko komu všeč na takem teleščku.
Ok, men je njeno telo všeč. Očitno zdej že vsaka suha ženska velja za anoreksično. Ampak js si anoreksično punco predstavljam mal drugač kot Paris. Zakaj bi mi bli plosk trebuh, dolge noge in majhna rit grdi? Pač, všeč so mi suhice in za to ne obstaja določen argument. Pa tud mislim, da je bolj mal takih, ki si ne bi želeli vsaj delčka Parisine postave. Nič ne rečem o njenem nosu, joškah, barvi las, neumnosti, afnariji... sam telo mi je pa všeč. Pika.
...
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
MiLLy napisal/-a: Ok, men je njeno telo všeč. Očitno zdej že vsaka suha ženska velja za anoreksično. Ampak js si anoreksično punco predstavljam mal drugač kot Paris. Zakaj bi mi bli plosk trebuh, dolge noge in majhna rit grdi? Pač, všeč so mi suhice in za to ne obstaja določen argument.
Aha, se čisto strinjam z vsem napisanim ... Hehe, ravno danes sva se z mojo mamo pogovarjali in je bila tudi ona enakega mnenja, da ima Paris zelo lepo postavo... Imava enak okus...
Ja, mediji pa tudi pretiravajo že z etiketiranjem znanih oseb za anoreksične ... V bistvu je ta izraz (ki pravzaprav pomeni bolezensko stanje) že kar razvrednoten in preveč nekritično uporabljan ... Prejle sem npr. v neki reviji videla obširen članek o 'anoreksičnih zvezdnicah', kjer so na spisek vsepovprek uvrstili cel kup vitkih deklet, ki sploh ne kažejo nikakršnih vidnih znakov anoreksije... Pač nekdo shujša, se znebi odvečnih maščobnih blazin na nekaterih delih telesa in si oblikuje postavo - in hop - njegova slika je že na listi anoreksičnih
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Men je pa prov grdo suha pa ne da bi ji bila fouš al pa kej, sam nima nč jošk, nobenih pravih bokov... Če ne bi imela ženske face in se oblačila kot punca bi si mislila da je en pubertetniški poba... Všeč so mi ženske postave pač. Ona sama mi je pa itak avša na kubik, čeprov na unih slikah iz mladosti ne zgleda tok avšasta.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
saj to je čist odvisno od okusa... po moje ma kr hudo postavo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov