Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Men je pa Paris čist ok! Res je, d sama ni niti dolarja zaslužla (edin z reklamami pa komadi) in d nima pojma kj pomen izraz "hard life", ampak mi je vseen simpatična! Njen izgled mi je pa tud hud in všeč mi je, d ji vse kar da na sebe paše!
Glede njenih pevskih sposobnostih pa to: velik t.i. glasbenikov je z velik slabšimi sposobnostimi daleč prilezl...jebat ga...se pač videz prodaja! Men je komad Stars are blind fajni, k je tak poletni pa tud njeno fušanje se mi ne zdi tok obupno!
Glede njenih pevskih sposobnostih pa to: velik t.i. glasbenikov je z velik slabšimi sposobnostimi daleč prilezl...jebat ga...se pač videz prodaja! Men je komad Stars are blind fajni, k je tak poletni pa tud njeno fušanje se mi ne zdi tok obupno!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
sAdie the best si
no drugače pa mi je všeč tudi v hiši voščenih figur, je kr solidno odigrala!
no drugače pa mi je všeč tudi v hiši voščenih figur, je kr solidno odigrala!
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
kaj? men je bla pa ravn tam poraz! ta film se men ni tdel grozljivka- in to pomoje zarad nje! najbolj mi je blo hecno tam, ki ji je on tip drog čez glavo zaril! nevem zakaj, ampak se nekak nisem mogla vživet....***PINKYCA*** napisal/-a:no drugače pa mi je všeč tudi v hiši voščenih figur, je kr solidno odigrala!
My dreams are my reality...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Na teh slikah res vredu zgleda, sam ko pa vidiš kako na kteri ni namazana pa tk urejena te pa kr mine... Men je v resnici prav grda, dober make-up pa ostale stvari pa itak nardijo svoje.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men je pa totalno mim-ena razvajena kura, k hoče prvablat folk, da dobi še več keša za rit si brisat!!! Da ne govorim o njenm izgledu- defektn nos, škiljave oči, anoreksija...afna na kubik!!! Misl da če ma tok keša, da je že kr neki svetsko lepa pa zanimiva...pa sej je dost takih na svetu
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Saj zgleda kr... ampak če mi je kdo anti - je to vsekakor ona. Mislim da govori kak se lahko kosa z princeso Diano ker majo njo ljudje tak radi kot so meli Diano... halo. Je pa res da je luškana, ampak kera ne bi bla pri taki količini denarja?
-
Petra* - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
- Kraj: born in hell ;P
honeydew napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/index.php
dvomim da ni sexala že več let..
Music is love.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Petra* napisal/-a:honeydew napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/index.php
dvomim da ni sexala že več let..
Tole bo mogl it pa za kako izjavo leta
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov