Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ah ta Paris Hilton se čist zmeri pojavlja v rumenem tisku. Zmeri se je kao neki osmešila, neko glupo izjavo podala, se ga nalila v partyju...
Ona ma ful tak slab imidž Folk jo sploh resno je jemlje.
Še nikol nisem prebrala v kšni reviji, da bi jo pohvalil alpa kej pametnega o njej napisal.
Ona ma ful tak slab imidž Folk jo sploh resno je jemlje.
Še nikol nisem prebrala v kšni reviji, da bi jo pohvalil alpa kej pametnega o njej napisal.
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
mah men pa paris sploh ni všeč.. taka čudna mi je, tud luštna mi ni
sam pesmica pa gre dost v uho njena
sam pesmica pa gre dost v uho njena
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Frenkie napisal/-a:Ah ta Paris Hilton se čist zmeri pojavlja v rumenem tisku. Zmeri se je kao neki osmešila, neko glupo izjavo podala, se ga nalila v partyju..
EH, ona tko živi za rumeni tisk , ja ja pesmica pa res ni tko slaba, samo je itak priredba.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
Spot Paris Hilton - Stars are blind na malo drugačen način.
http://www.liquidgeneration.com/content/showMeDaContent.aspx?cid=1981
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
jancy napisal/-a:Spot Paris Hilton - Stars are blind na malo drugačen način.
sej nemoreš verjet! kaj se vse ne spomnejo
My dreams are my reality...
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Hehehe sorry ampak tale izjava da ti je najbolj všeč njena postava me je s tira vrgla.
Resnično me zanima, kaj ti je tolk všeč: to da zgleda anoreksična, to da nima niti za žlico joškov, al to da ma popolnoma hladen in špičast obraz???
Ne hecam se in se ne delam norca. Resnično hočem vedeti, s kakšnim razlogom hoče kdo izgledat kot previsoka prekla.
Resnično me zanima, kaj ti je tolk všeč: to da zgleda anoreksična, to da nima niti za žlico joškov, al to da ma popolnoma hladen in špičast obraz???
Ne hecam se in se ne delam norca. Resnično hočem vedeti, s kakšnim razlogom hoče kdo izgledat kot previsoka prekla.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
honeydew napisal/-a:Hehehe sorry ampak tale izjava da ti je najbolj všeč njena postava me je s tira vrgla.
in njen nos??? katastrofa... pa številka noge tud ni ravn majhna da pristavim še svoj piskrček... grozna je!!
My dreams are my reality...
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
ženska je pri 25ih v krizi srednjih letih in se je mogla vržt še v glasbo. čeprav komad ni tok grozn slabši kot od kakšne britney al pa christine. je pa res da ma fuuuul smisel za cote, kar pa pri vsem tem denarju najbrž ni problem.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
honeydew napisal/-a:Prosim ne primerjaj Christine s Paris. Prva ima neverjeten vokal, druga sploh talenta nima kaj šele zadovoljivega vokala. Men bi blo ob taki izjavi mal nerodno no, ne vem.
men bi blo pa mal nerodno če ne bi znala brat postov, pol bi pa zarad tega težila drugim. nikjer nisem omenila da ima paris tak glas kot christina, samo komadi od obeh so enaki, taki poletni tralalala. ne vem kaj bo christini oh in sploh glas, če poje (meni osebno) debilne komade.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
honeydew napisal/-a:Hehehe sorry ampak tale izjava da ti je najbolj všeč njena postava me je s tira vrgla.Resnično me zanima, kaj ti je tolk všeč: to da zgleda anoreksična, to da nima niti za žlico joškov, al to da ma popolnoma hladen in špičast obraz???
.
Oh ja, a človek ne more v miru izraziti svojega mnenja oz. okusa ... Meni se tudi zdi njena postava zelo lepa, tebi so pa morda bolj všeč baročne postave - pa nas drugih to ne bo vrglo iz tira ... V temi o Mirni Reynolds se pa npr. vsakdo obregne ob njeno močnejšo postavo in se zgraža nad njo... Nikoli ni nihče zadovoljen... Parisine nekoliko bolj ploske prsi so mi pa vsekakor tudi bolj všeč kot balonaste... Če bi si jih Paris dala pa povečat, bi bila pa zopet tarča zgražanja in neodobravanja (kot npr. v temi o Atomik Harmonik)...
Jah, očitno so zvezdniki res namenjeni obrekovanju, kritiziranju in sproščanju energije publike
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov