Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=16677
nekaj o njenem singlu......
nekaj o njenem singlu......
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
mani pa je njen komad všeč, pa videospot .... kot oseba pa nem nič rekla... ni mi antipatična, pa ni mi neke kjut....
muzika je dobra ostalo pa ko gleda
muzika je dobra ostalo pa ko gleda
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest nimam nič proti njej, tut grda mi ni sam men pač niso všeč tok suhcane pa tok blond bejbe... kar se pa razvajenosti tiče pa pač jebat ga ma ful keša in si lahko privošči pa zmišljuje (jest bi se tut, če bi bla ona ).
Edina pripomba --> poje pa res GROZNO
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
pinkyica - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: zagorje ob savi
na vem men je bla še ud začetka ku sm jo prvič zasledila še kr ok, sam zdej pa bl jo gledam bl mi gre na jetra tko da mi ni lih ona ok. pusebi mi pa ni všeč njeno ubnašanje.
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
MIGRENA napisal/-a:Jest nimam nič proti njej, tut grda mi ni sam men pač niso všeč tok suhcane pa tok blond bejbe... kar se pa razvajenosti tiče pa pač jebat ga ma ful keša in si lahko privošči pa zmišljuje (jest bi se tut, če bi bla ona ).
meni pa so. samo paris pa mi NI!
in ja, strinjam se z zadnjo vrstico
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
**SiMoN@** - Kofetarica
||MuCkAa napisal/-a:Njena izmisljevanja? A si res ali se pa samo delas? To so mediji...
zgleda da si ti mal ... mediji morjo nekje en materjal najdet...vseh idej pa glih ne najdejo sami
no sej pol sm si tut jst tole zmisnla..aja ne ups-mediji
Paris Hilton; vir RTV napisal/-a: "Če si vas resnično želijo, bodo počakali. Če želijo imeti spolne odnose, se morajo za to potruditi, vi pa jim morate pot do vaše spalnice malo podaljšati. Tako boste lahko resnično prepričane, če si želijo vas ali pa se želijo pohvaliti s še eno črtico,"
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
**SiMoN@** napisal/-a:... mediji morjo nekje en materjal najdet...vseh idej pa glih ne najdejo sami
Marsikaj zraste na medijskem zeljniku, zato tudi ta novica ne bi bila presenetila, da je tako prišla na plano. Sicer pa dvomim, da se bo Paris lahko vzdržala, glede na njena dosedanja početja, vendar lahko da se spreminja, u never know.
- vis_maior
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
nogica napisal/-a:Afna afnasta Men je v faco k una njena čivava!
meni gre tudi blazno na živc. ne vem kako lahko toliko strani napišete o eni ženski, ki ima pač le to srečo, da ima bogatega očija. res bedno.
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
vis_maior napisal/-a:nogica napisal/-a:Afna afnasta Men je v faco k una njena čivava!
meni gre tudi blazno na živc. ne vem kako lahko toliko strani napišete o eni ženski, ki ima pač le to srečo, da ima bogatega očija. res bedno.
lol nogica-izjava tedna...amkp men je ona res grda..fuj fuj..prou antipatična..
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
kdo ve kakšne bi bile me, uporabnice foruma na njenem mestu, če bi imela toook denarja in kartice brez limita in vse možnosti v življenju.....
po moje bi ga lih tko srale vsaka po svoje :francais:
po moje bi ga lih tko srale vsaka po svoje :francais:
-
Puhec - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2006
Tudi jaz bom čisto mirno priznala, da bi vse dala, da bi bla kot ona... kdo pa ne bi bil??? Nikoli ji ni dolg čas, nonstop ima pozornost, vse lahko kupi, kar ji je všeč, zabave nonstop.... Oh, ko bi to bilo meni dano... pa ni
Postanem prav žalostna, ko vidim, kaj imajo eni... pa ne samo denar, zabava predvsem...
Postanem prav žalostna, ko vidim, kaj imajo eni... pa ne samo denar, zabava predvsem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov