Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yummylicious - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
***PINKYCA*** napisal/-a:njene torbice so ze par let v prodaji, kot tudi nakit in ostale stvari
kaj to bo spet njena nova kolekcija al kaj?
Tist je kreirala njena sestra Nicky.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ma men se pa zdi, da je lahko bit lep in lepo zrihtan, če maš tok dnarja. In je tut lahko počet kar se ti pač zahoče. Sej to dost teh znanih dela, ampak so si vsaj v večini sami zaslužli dnar in to je men mal drugač pol.
Ne rečem da mi je grda al pa kaj, pa tut dost ne vem o njej... Sam res ni težko bit faca z njenimi financami, itd. - Karkoli se sprav delat, najbrž itak sam s prstom kaže.
Ne rečem da mi je grda al pa kaj, pa tut dost ne vem o njej... Sam res ni težko bit faca z njenimi financami, itd. - Karkoli se sprav delat, najbrž itak sam s prstom kaže.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
marateja napisal/-a:Men se zdi, da ženska s tok keša sploh ne ve kaj bi rada, al pa sam tak vtis daje.
Mislm da ma res vsega polno rit in dejansko NE VE kaj bi sploh še nardila,da bi ji blo zanimiv v lajfu. Dost bedno.
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Jst jo pa ne kapiram glede njenih tipov... z vsakmu k je, pravi da je ful zaljubljena vanj... pol pa zej na zadnje k je razdrla zaroko, je pa kuj že z drugmu. moje mnenje je, da sploh ni zaljubljena, ker pomoje ne morš kr tko hitr prebolet nekoga
The key is, never stop doing what you love!
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
baje da almo iz bara primerjajo z njo!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- parižanka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2005
SIEENA napisal/-a:parižanka napisal/-a:lakeesha napisal/-a:baje da almo iz bara primerjajo z njo!
Ma kaj se hecaš sej ta Alma je čist navadna in nič posebnega pa še lepa ni.
Čaki mau...u fris je pa Alma dooooost lepša
Ma kaj se hecaš? Poglej jo še enkrat
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
SIEENA napisal/-a:parižanka napisal/-a:lakeesha napisal/-a:baje da almo iz bara primerjajo z njo!
Ma kaj se hecaš sej ta Alma je čist navadna in nič posebnega pa še lepa ni.
Čaki mau...u fris je pa Alma dooooost lepša
ma ne no, paris je full luštna ko se naliči pa to, napram almi!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Paris v smrtni nevarnosti
Las Vegas | 21.10.2005 | I.K.
Starleto Paris Hilton je na koncertu rock skupine The Killers skoraj ubila goreča palma.
Paris Hilton Igralka, pevka in modna oblikovalka Paris Hilton, ki je po vrhu vsega še dedinja hotelskega imperija Hilton, se je v Las Vegasu udeležila rock koncerta skupine The Killers.
Kot se za bogatašinjo spodobi, je sedela v prvi vrsti, obdana s svetovno smetano. Na bolj poceni sedežih so sedeli malo manj vzgojeni obiskovalci, ki so si koncert krajšali z uničevanjem odrskega okrasja. Nek Pavliha je namreč v palmo, ki je stala v prvi vrsti, stresel pepel svoje cigarete. Drevo je takoj zagorelo in ogrožalo poslušalce v prvih vrstah, kjer je poleg hčere Roda Stewarda Kimberly sedela tudi Paris.
Dekleti sta v smrtnem strahu panično zapustili koncert. Kot poročajo očividci, se je Paris kmalu pomirila in se pozneje udeležila zabave.
Las Vegas | 21.10.2005 | I.K.
Starleto Paris Hilton je na koncertu rock skupine The Killers skoraj ubila goreča palma.
Paris Hilton Igralka, pevka in modna oblikovalka Paris Hilton, ki je po vrhu vsega še dedinja hotelskega imperija Hilton, se je v Las Vegasu udeležila rock koncerta skupine The Killers.
Kot se za bogatašinjo spodobi, je sedela v prvi vrsti, obdana s svetovno smetano. Na bolj poceni sedežih so sedeli malo manj vzgojeni obiskovalci, ki so si koncert krajšali z uničevanjem odrskega okrasja. Nek Pavliha je namreč v palmo, ki je stala v prvi vrsti, stresel pepel svoje cigarete. Drevo je takoj zagorelo in ogrožalo poslušalce v prvih vrstah, kjer je poleg hčere Roda Stewarda Kimberly sedela tudi Paris.
Dekleti sta v smrtnem strahu panično zapustili koncert. Kot poročajo očividci, se je Paris kmalu pomirila in se pozneje udeležila zabave.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
***PINKYCA*** napisal/-a:kaj je te blo?
ui glavn nek na to foro da je paris pocen kurbica in da je vzor vsem mladim ameriškim najstnicam ki jo hočejo posnemat in postat kurbe
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov