Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1363 prispevkov
• Stran 2 od 91
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 91
Naslednja
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Zadnjič sem na MTV-ju gledala oddajo o njej- The fabulous life of Paris Hilton. Kaj dnarja porabi na mesec za frizuro in za make-up!!! Tam okoli 20.000 dolarjev. Da ne omenjam koliko zapravlja na shoppingih.
Po mojem si nobena Britney ipd. tako ne privošči, saj Paris denar kar sam pada, ker je dedinja.
Ahh, blagor njej.
No, meni je pa čisto posrečena in zanimiva. Nimam nič proti njej.
Po mojem si nobena Britney ipd. tako ne privošči, saj Paris denar kar sam pada, ker je dedinja.
Ahh, blagor njej.
No, meni je pa čisto posrečena in zanimiva. Nimam nič proti njej.
Don't worry, be happy!!!
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
Ja sm nek prebral da sploh ne bo podedovala tok full dnarja(še vedno ful itak), ker je veliko dedičev in se bo kr fajn porazdelilo...
sicer pa se ona sama super trži, če ji morjo plačat po 150.000 USD, da se pojavi na kaksni boljši zabavi in tako vnese mal glamurja
sicer pa se ona sama super trži, če ji morjo plačat po 150.000 USD, da se pojavi na kaksni boljši zabavi in tako vnese mal glamurja
- candyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
- Kraj: over the hills and far away
amn pridruzo si se cosmoforumu ali z drugo besedo forumu opravljivcev in opravljivk tko d..... feel free to judge
love`s the funeral of hearts...and a note 4 cruelty..even angels cry blood
HIM&Nightwish RULZ!!!
HIM&Nightwish RULZ!!!
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
tjaska napisal/-a:a ni ona tak srček?
js jo mam prov rada, vsem njenim posebnostim navkljub.... je tak angelček kakšna se pa vam zdi? :angel:
enako tu
če bi jaz mela tolko keša bi bla tudi razvajena ... naj uživa
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
hmmm. ... če bi rekla da se mi zdi avšasta kura vem da bi to rekla sam zarad foušije no ma sej je kul punca, pač ma mau več keša k drugi, ampak ona se vsaj prova s čim drugim ukvarjat ( n eglede na to kolk ji uspeva )
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
tjaska napisal/-a:a ni ona tak srček?
js jo mam prov rada, vsem njenim posebnostim navkljub.... je tak angelček kakšna se pa vam zdi? :angel:
men je tut full carti bi jo kr meu za cartat :D:D:D
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
sofia83 napisal/-a:No prosm, o Paris loh govorite kar hočte, sam da ma dober stil, to je pa že zlo pogumna izjava. Punci rata kljub vsemu denarju in v redu postavci in kr kul višini oblačt se zlo ceneno in grdo! Fuj fuj
Ja to je res. Nima nekega svojega stila. Obleče nase vse kar pride, važno da je znanega kreatorja in da šokira. Meni je tudi preveč kičasta. Vendar ona si lahko privošči vse... pač taki delajo množične modne hite.
Ampak kljub temu mi je posrečena. Nevem ali sem se že tako navadla, ampak ji prav paše, da je taka.
Don't worry, be happy!!!
Prvi neprebran prispevek • 1363 prispevkov
• Stran 2 od 91
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 91
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov