Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
When professional party girl Paris Hilton hits Miami for the weekend, it turns into a crazy club crawl full of vodka, vomiting, melted wax and tipsy dancing!
So, do you think you can tell when Paris is drunk ... and when she's not?
Paris Hilton: Is she drunk or not?
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Seveda da je to ona... isti nos, ustnice...
barva se že dolgo na blond, nosi barvne leče (in zahteva da na vseh njenih fotkah oči še dodatno retuširajo, da so potem še bolj modre), malo solarija da je fajn rjava... in potem je to to - ne prepoznaš je več
Drugače pa mi na prvi pogled deluje zelo simpatično... ampak glede na to kaj vse se govori o njej in to kar ona počne pa se mi zdi nesprejemljivo.
barva se že dolgo na blond, nosi barvne leče (in zahteva da na vseh njenih fotkah oči še dodatno retuširajo, da so potem še bolj modre), malo solarija da je fajn rjava... in potem je to to - ne prepoznaš je več
Drugače pa mi na prvi pogled deluje zelo simpatično... ampak glede na to kaj vse se govori o njej in to kar ona počne pa se mi zdi nesprejemljivo.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
*tamalla* napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/popin/20050726_2059535.php?Nt5=11
ka gremo??
jaaaa paris prideeeee!!! ajooooooj..... sam zihr se bova lih zgrešile če grem stražit pred hilton
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
sofia83 napisal/-a:ojoj đizus a mora ta krota res na vsak kos zemlje svojo posolirano rit prvlečt? pa ne dubrovnik noooo
Eh, men je pa čist vseeno, kje je, kam gre.. Če ji sede it tja, nej gre. Sej kaj pa tebe moti, če bo tm?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov