Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
al sploh ne vem zakaj sm šla sm pisat..k o njej nimam mnenja drgačnga k to da je kr neki..da ma dobr komad..da učas dobr zgleda..da mi je pa dokonca neumna..razvajenka neka..
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
mimi.k napisal/-a:. prison life...
Da ne bo ser resnicnostnega sova z tem imenom imela.
Drugace, pa se mi zdi, da je tudi ona navadni smrtnik, in ne vidim razloga, da jo toliko 'opravicujejo' od tega zapora, saj tudi ostali ne dobijo priloznosti, da se pokazejo... Mislim na 'navadne' ostale ljudi sirom sveta. Pa naj odsedi pa se mal zresni. Ji ne bi skodilo.
Me mal cudi ta svet, sej niso usi krivi, da niso HILTON and million dollar babyes, pa morajo useen odsedet svojo kazn. Jbesh
-
LaBonita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
Damyanchyka napisal/-a:če se kdo išče je to ona ne znam je drgač opisat kukr to da je kr neki..sam un komad njen mi je dobr tak na easy pa še to dvomm da ga ona poje (stars ar blajnd )
meni se tudi zdi da je neko punco fajn mastno plačala, da je odpela par pesmic in ji posodila glas...saj kadar nastopa, itak zmeraj poje na playback...je samo vprašanje časa, kdaj bo tej punci kdo ponudil več denarja, da izpove svojo zgodbo, kako je posodila glas Paris Hilton...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
LaBonita napisal/-a:Damyanchyka napisal/-a:če se kdo išče je to ona ne znam je drgač opisat kukr to da je kr neki..sam un komad njen mi je dobr tak na easy pa še to dvomm da ga ona poje (stars ar blajnd )
meni se tudi zdi da je neko punco fajn mastno plačala, da je odpela par pesmic in ji posodila glas...saj kadar nastopa, itak zmeraj poje na playback...je samo vprašanje časa, kdaj bo tej punci kdo ponudil več denarja, da izpove svojo zgodbo, kako je posodila glas Paris Hilton...
js pa mislim, d je to čisto njena pesem...sej komad je ful dobr, ma glas je pa useeno ful neizpopolnjen in ful slab, d bi ga pela kera druga
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Mater kolko tračev je od te ženske http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20070601_3098901.php
Pogosto se zlomi in joka, saj se ne more sprijazniti z realnostjo in pritiskom vsega, kar se dogaja...le kdo ji je kriv da mora v zapor? Mislim
Pogosto se zlomi in joka, saj se ne more sprijazniti z realnostjo in pritiskom vsega, kar se dogaja...le kdo ji je kriv da mora v zapor? Mislim
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
^^ Smeh.
Ne ne, najbolj smešn je tole:
Vse za lepoto
Who writes this stuff anyways??
Ne ne, najbolj smešn je tole:
Vir blizu zvezdnice pa je povedal, da bo skesanka po ječi lepša kot kdaj koli. "Zapor jo bo naredil še bolj slavno. Za rešetkami bo shujšala, brez ličil in drugih proizvodov bodo njeni lasje in koža končno zadihali, tako da bo po končani kazni izgledala osupljivo," je še dodal.
Vse za lepoto
Who writes this stuff anyways??
-
ME to YOU - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
bejba se res trudi popravit stari imidž - razvajene in brezbrižne bogatašinje.. zdej igra pa vlogo Mati Tereze ..heheheh...
http://www.tocnoto.si/?a=clanek&id=5195
http://www.tocnoto.si/?a=clanek&id=5195
Boys are my favourite thing to study!
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men gre vedno na smeh ko kej o tem berem.. Sam kaj je folk big dil iz tega naredu, sam zato ker je tok razvajena majkemi.. Sej Lil'Kim je bla tud v zaporu, pa velik dlje kot Paris. Pač, zdej vsaj vidi da ni nesmrtna.
Bogica ne smem met mejkapa s sabo.. Pomojm so zato prepovedal mobitele s kamerami (hehe mal sm zlobna, sam ta tema me rahlo zabava).
Bogica ne smem met mejkapa s sabo.. Pomojm so zato prepovedal mobitele s kamerami (hehe mal sm zlobna, sam ta tema me rahlo zabava).
-
*Neja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Mene samo zanima, zakaj ta ženska vedno nosi PREdolge trenirke?? Tako ali tako je že visoka, pa bi ji bile prav hlače, ampak ona si nalašč ali pa je tako slepa, kupuje trenirke, ki so minimalno 5 cm predolge in se ji vlačijo po tleh kot vlečka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov