Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
ela85 napisal/-a:zanimivi trditvi v zgornjih dveh postih. se da kje na netu dobiti ta intervju? me je pritegnilo k temu, da bi ga prebrala, ampak si glossa zaradi tega ne bom kupovala.
same here... ne splača se mi kupovat glossa, ker si revij itak ne kupujem, pa sploh ne vem, če je aprilski še v prodaji, zato naj nekdo pofotka intervju z njo ali nekaj, ker me prav zanima ali je mela res hude odgovore
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
aja, tale incident v zvezi z vožnjo pod vplivom alkohola... no comment
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Mi je všeč, da ji niso pogledal čez prste in da te kazni ni mogla kar lepo odplačat. Dost si dovoli, vožnja pod vplivom alkohola ni kar tako. Naj deklica kar lepo odsedi svoje, mislim da jo bo to mal zbrihtal.
Sem pa zihr, da bo s te zgodbe nardila cel halo, po možnosti napisala knjigo o izkušnjah v zaporu in spet naprej obogatela.
Sem pa zihr, da bo s te zgodbe nardila cel halo, po možnosti napisala knjigo o izkušnjah v zaporu in spet naprej obogatela.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
prav ji je
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men je blo najbolj čudno to, kako je sploh prikorakala pred sodišče, kot da bi bla na neki modni pisti. Čisto nč resnobe se ji ni vidlo. Včeri so na tv-ju kazali kako je pršla tja in je kr neki pozirala pred fotografi kot da stoji na rdeči predprogi ne pa pred sodiščem
Se vidi da je čist neresna, zato me kazen sploh ne preseneča. Očitno je res mislila, da ji bodo čez prste spregledali... yeah right... have fun in prison!
Se vidi da je čist neresna, zato me kazen sploh ne preseneča. Očitno je res mislila, da ji bodo čez prste spregledali... yeah right... have fun in prison!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov