Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
ahh ni se zredila.. vežda..
to sm pač tko slika izpade
to sm pač tko slika izpade
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
Sp3lca napisal/-a:Meni se zdi lepa.. Za nekatere bi vseeno lahko skoraj trdila, da malce ljubosumje in zavist gleda iz njih-kakšno vprašanje je Kakšna kolena ima? Malce primitivno, dejansko koga briga kaka kolena ima?
pač mislim, da ma vsak svoj okus in pač enim je paris lepa, men pač ni... je pa verjetno kera men lepa, ko drugim ni.
kar se tiče pa kolen, je pa tud tako... enim so pa kolena ful pomembna... poznam enga fanta ki pač da ful velik na to, kakšna kolena ma punca...
tko je pač mojmu fantu lepo in je skoz govoro da tista ko se bo z njim poročila bo mogla met žilo čez gleženj, enim je verjetno to ful idiotsko, njemu je pač všeč!
mal sma šla ot, sam sm pač hotla razložit, da je vsakemu kaj drugega pomembno in kaj drugega všeč!
pa lp, sp3lca
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Glede jošk.... WONDER BRA!!!!
Sej ma take joške na vsaki slikci k ma pač oblekca dekolte.. fajn si jih podloži pa je... drgač pa jih ful nima velik..take čist mejhne
pa baje si jih je enkrat clo hotla dat povečat (valda keš ni problem), sm ji je fotr svetvou, da raj ne..da bo pol tko umetna kot druge estradnice..pa še prov ji je svetvou Go paris! No plastic fantastic!
Sej ma take joške na vsaki slikci k ma pač oblekca dekolte.. fajn si jih podloži pa je... drgač pa jih ful nima velik..take čist mejhne
pa baje si jih je enkrat clo hotla dat povečat (valda keš ni problem), sm ji je fotr svetvou, da raj ne..da bo pol tko umetna kot druge estradnice..pa še prov ji je svetvou Go paris! No plastic fantastic!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov