SIEENA napisal/-a:Zdej sm pa kr mau jezna! Tisto na slikci je Paris! -prvič kot prvič, Paris ni naravna blondinka - nos pa usta so čist ista na slikci tko da ne vi men da to ni ona!
Tista slikica.. je ona no.. to smo ze predebatirali..v eni drugi temi se mi zdi.. Pac zdaj ma pobarvane blontne lase, modre lece, vec solarija in fukis poza.. ta tam..
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
Bivše dekle Parisinega zaročenca, Parisa Latsisa, namerava Hiltonovo dedinjo tožiti, ker naj bi o njej širila laži.
Igralka in pevka, predvsem pa dedinja hotelskega imperija Hilton, Paris Hilton, si je verjetno zaroko s svojim grškim milijonarjem, Parisom Latsisom, predstavljala malce bolj rožnato.
Namesto s poročnimi oblekami in poročno torto se Paris sedaj ukvarja z milijonsko tožbo. Bivše Latsisovo dekle, igralka Zeta Graff, namreč namerava zoper Paris vložiti 14,5 milijonov težko tožbo. Lepotička je pač imela malce preveč nabrušen jeziček in je v javnosti blatila in žalila grško igralko. Poleg tega naj bi o njej širila tudi laži.
Zeta se je pred kratkim ločila in od svojega nekdanjega soproga že prejela 26 milijonov evrov. Če bo znova na sodišču uspešna, bomo pa še videli.
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Sm gledala ta film k ona not igra- House Of Wax in sploh ni huda. Še igrat nezna, sam kameri se nastavlja in se sladko smehlja. Edin kar mi je blo na njej všeč v filmu je njena jopca ... medtem k je ta tadruga igralka v filmu res lepa in Paris kr zbledi ob njej
Elisha Cuthbert