Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Nebi rekla. Nabavla si je en super podložen push up modrc.urszika napisal/-a:mimi.k napisal/-a:na zadnji od teh slik je vec kot dovolj ocitno za umetne vsadke na podrocju prs...
Sej sm vedla!
Pa na tej sliki zgoraj ko je od blizu slikana, ma res čudno kožo Take velike pore ma pa ful pudra
I laugh at gilded butterflies.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
sam tale povečana faca je pa prou za prvo stran u reviji tukej se ji pa res vid, kako lahko "premožna" afnica skrbi za svojo kožo in njene pore..pa kako se je namazala s pudram..da mavse u obrveh..fej fuj!!
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Men je pa Paris tko zakon ženska- zto k ma ful hud style oblačenja pa ful za fešto pa tko.. naraunost zakoon.. sicr pa kokr za koga..
Priznejmo, da smo ji usi potihem kr fouš k ma pač tolk keša.. če bi ga mel usi tolk, bi se tud mi tko preseraval, nč delal itd.. to je sigurn res pa kokrkol...
Priznejmo, da smo ji usi potihem kr fouš k ma pač tolk keša.. če bi ga mel usi tolk, bi se tud mi tko preseraval, nč delal itd.. to je sigurn res pa kokrkol...
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^ufff. tu se pa jaz nebi čist strinjala. obstaja ogromno ogromno zvezdnic in vseh mogočih slavnih in bogatih žensk, ki ne delajo iz sebe take avše, kot je to paris. Ker ona hoče itk samo pozornost nase pritegnit.
pa btw. ne želimo si vsi na tem svetu tolko keša, kot ga ima paris. se da tudi z manj lepo oz. še lepše živeti.
in glede njenega stila, saj ne rečem, da je slab. včasih se zna ženska prav lepo oblečt, ampak za tem stoji gora osebja. verjemi, da za te kombinacije oblačil, ki jih ma na sebi, ni ''kriva'' čisto nič sama.
pa btw. ne želimo si vsi na tem svetu tolko keša, kot ga ima paris. se da tudi z manj lepo oz. še lepše živeti.
in glede njenega stila, saj ne rečem, da je slab. včasih se zna ženska prav lepo oblečt, ampak za tem stoji gora osebja. verjemi, da za te kombinacije oblačil, ki jih ma na sebi, ni ''kriva'' čisto nič sama.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Tale slikica je zelo všečna.
in na Dunajskem plesu se je baje obnašala spodobno, kar je res že dosežek zanjo. In ji je bilo zato tolk dolgčas, da se je z mobijem igrala ves čas
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
muciiika - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2007
gaby_ napisal/-a:^ufff. tu se pa jaz nebi čist strinjala. obstaja ogromno ogromno zvezdnic in vseh mogočih slavnih in bogatih žensk, ki ne delajo iz sebe take avše, kot je to paris. Ker ona hoče itk samo pozornost nase pritegnit.
se popolnoma strinjam.. glede usega...
pač.. nekaterih je paris ušeč nekaterim ne.. vsak ma svoje mišlenje sam res pa je da se ona vidno trud, da bi bla u središču pozornosti in zato dela škandale in se nespodobno obnaša..
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov