ah ce ji u parizu ne znese nj pa u lublano pride, sej slabs k je itak ne more bit tam, pa se z odprtimi rokami jo bojo nasi kvazi voditelji sprejel...ne more ji spodletet kle
nevem zakaj ampak zlo velik ljudi reče da je neka neumna blondinka, ki ji je smisel življenja nakupoti in delat škandale-ampak po pravici povedano mi je njen ritem zlo všeč šopping, šopping & šopping
FreakyGirl7 napisal/-a:nevem zakaj ampak zlo velik ljudi reče da je neka neumna blondinka, ki ji je smisel življenja nakupoti in delat škandale-ampak po pravici povedano mi je njen ritem zlo všeč šopping, šopping & šopping
ja no, v lajfu je itk najlažje bit budala meni njen ritem sploh ni vsec, njej se to zdi ql. se bo ze kasneje tepla po glavi
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away.
ubistvu jo ene ženske neki kritizerate, e pa bi mele ve tuk keša kt ona, je pa 100% da bi tut ve počele to, kar počne ona.. uživancija & šooooooping & žuranje & useee kar ti srce poželii tko da.. blagor ji ane
mirella napisal/-a:se bo ze kasneje tepla po glavi
Zakaj pa to? Življenje živi kakor ji srce poželi in ji sigurno ne more biti za nič žal, konec koncev lahko dela kar se ji zljubi. Denarja pa ima dovolj, da se nima za kaj sekirati.