Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
*SweetGirl* napisal/-a:Aloha napisal/-a:Men se tle zdi bl levo?
Ja njeno desno (torej ti ko gledaš je levo)
Men se pa lih zdi, da je njeno levo oko to, ko pa mi gledamo tuki slikco, je pa desno ...
Ker če obrneš svoj obraz tako kot je njen, je to leva učka ... al sm pa jst že tok
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Kera buča je pa to zdej, kr neki-oko dol visi wtf?
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ni buca. Poveseno veko ima. Jaz sem tudi tak srecko, ki na vseh fotkah izgleda malce zadet zaradi tega. Ni pa tolk hudo, da bi tuhtala na operacijo. Mogoce bi bilo drugace, ce bi imela polno pizdo kesa.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
ne sj ce pogledasna ostalih slikah ma vedno tako veko. pa tut na south parku so se norceval iz tega. men gre ona mocno na zivce, ampak jo pa obcudujm zato, ker ni taka kt ostale zvezdnice k odkrijejo napakico pa takoj hitijo na operacijo.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
jaz pa rečem, da če jo to že tak moti, pa naj gre n operacijo. se mi zdi, da se ogromno govori o tem očesu&operaciji... kaj bi še le blo, če bi si dala joške povečat.
se mi zdi nekaj vsakdanjega, da gredo znane "lepotice" na lepotne operacije. zakaj torej paris na bi šla??
se mi zdi nekaj vsakdanjega, da gredo znane "lepotice" na lepotne operacije. zakaj torej paris na bi šla??
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
js pac se vedno mislm da je naravna lepota najlepsa. ce bi bla najlepsa plasticna potem bi bli vsi isti...torej bi biu svet dolgocasn. ravno te majhne napakice nas delajo posebne, ne pa da smo vsi isti in brez napak kt da bi bli proizvedeni v ksni tovarni.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men je pa ona res glupa k točak, prov boga je
Luštna pa tud...NOT! Men ona res ni lepa, nikamor, tud gištela mi nima dobrga. Tam na uni fotki ma pa res sumljive joške, ker drgač ma najmanjše, pol pa kr naenkrat boom, res velke. Sj povečat si jih zihr ni dala, sam kako so pa to nardil (tak dekolte) mi pa res ni jasn
Luštna pa tud...NOT! Men ona res ni lepa, nikamor, tud gištela mi nima dobrga. Tam na uni fotki ma pa res sumljive joške, ker drgač ma najmanjše, pol pa kr naenkrat boom, res velke. Sj povečat si jih zihr ni dala, sam kako so pa to nardil (tak dekolte) mi pa res ni jasn
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
paris skoraj zaspala na dunajskem opernem plesu --> http://index.hr/xmag/clanak.aspx?id=339843
in popoldne, ko so nekaj vrgli nanjo v nakupovalnem srediscu
in popoldne, ko so nekaj vrgli nanjo v nakupovalnem srediscu
-
*jagodka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2007
ŽuŽa napisal/-a:oky sj Paris je p***a Večini tipov je všeč...Sam glede na njeno obnašanje..ženska se preweč afna. Ona bi bla igralka, pevka, model..pa bilo kej še...No ja sj če bi mela jst tok keša bi se tud mogoče tkole preseravala..
Jaz pa ravno ne. Čist kontra. Če bi imela toliko denarja kot ga ima ona, bi žurala in počela vse kar bi si lahko privoščila, ne pa da bi silila med znane in delala škandale, da bi o meni cel svet vedel. Njeni starši imajo toliko denarja in se ne izpostavljajo v javnosti, tudi sestra Nicky, ki sicer ni nič boljša od Paris, ni kaj dosti v medijih. Včasih je bilo o njej dosti več napisanega, zdaj pa skoraj nič več. Paris pa dobesedno klečeplazi za pozornostjo ampak meni ona ni nič posebnega. Še ena blond ženska, ki ne ve, kaj s svojim lajfom. Kakorkoli vsi pravijo, da te denar pokvari... Ljudje se pokvarijo tekom kapljanja denarja na bančni račun in so v veliki meri sami krivi. Kaj niso sami prosili za pozornost in prepoznavnost?
V ljubezni in vojni je dovoljeno vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov