Paris Hilton

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 13. Jan. 2007 13:38

men se pa pairs dobr oblac - razn par kiksov kse pa itk usakmu zgodijo :wink:

da ne komentiram lindsay - fak..zenska res totalno glupa, pa ne sam u oblacenju :lol:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 13. Jan. 2007 13:53

Men se pa zdi d si skor čist usako obleko do p**** dvigne :? Whats the point :?: Drgač je pa še kr lušna, kšnga posebnga talenta pa glih nima, glede na to da ma kumade(k so sicr kr solidni) čist obdelane, da ne govorim o kšnih nastopih v živo.. :roll:
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 13. Jan. 2007 19:35

nutella napisal/-a:Dons gledala Simple Life na kanalu A --> :eek: upam, da se sam dela tolk zabito... Mislem, kake izjave... Še Nicole se ji je režala.

hehe jaz to tudi gledam in se mi zdi prav zanimivo, sploh ker jim dajo take naloge :D in potem še take izjave, dobro sej se ne čudim, ker pač ne vedo...ampak vsen :lol:
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 13. Jan. 2007 19:39

MoJcHyKa napisal/-a:
nutella napisal/-a:Dons gledala Simple Life na kanalu A --> :eek: upam, da se sam dela tolk zabito... Mislem, kake izjave... Še Nicole se ji je režala.

hehe jaz to tudi gledam in se mi zdi prav zanimivo, sploh ker jim dajo take naloge :D in potem še take izjave, dobro sej se ne čudim, ker pač ne vedo...ampak vsen :lol:

kateri dan je na sporedu?
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 13. Jan. 2007 19:58

Ob petkih, na kanal A, po filmu, tam nekje 21:35 :D pa še malo vsebine naslednjega dela:
http://www.napovednik.com/tv288956_ulivajmo_livljenje
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 13. Jan. 2007 19:59

:rofl:
Včeraj sem gledala...kako sm se smejala...nemorš jit v petkah na kmetijo....joj :roll:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 13. Jan. 2007 20:03

Tigi napisal/-a::rofl:
Včeraj sem gledala...kako sm se smejala...nemorš jit v petkah na kmetijo....joj :roll:

al je šla v petkah? a ni šla v škornjah in rekla, še sreča, da nisem pršla v petkah?? :D al pa sem jaz narobe razumela...ker kaj je imela obuto pa res nisem gledala ;)
sicer pa kako naj bi vedela, kako morš bit obut na kmetiji? sej najbrž do sedaj niti ni vedela, da sploh obstajajo kmetije pa od kje prihaja mleko :D
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 13. Jan. 2007 20:05

Ja včeraj je bla v škornjah...

Ampak kolegica je rekla ker nimam Akanala, da je prejšnji tedn nevem al da je pršla v petkah al kk... :?

Jah kao ni hotla kure skubt ane...da nemore vidt živali mrtve :roll: a je jo pa lahka :roll:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 13. Jan. 2007 20:32

jah sej ce vprasas 70% americanov (recimo otrok) nima pojma od ke mlek pride pa kuko krava zgleda itd... tko da se takim in drugacnim njenim domislicam u showu sploh ne cudm
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 13. Jan. 2007 21:28

:eek:

Pa to sploh ni prov :?
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 13. Jan. 2007 21:40

inaa napisal/-a:jah sej ce vprasas 70% americanov (recimo otrok) nima pojma od ke mlek pride pa kuko krava zgleda itd... tko da se takim in drugacnim njenim domislicam u showu sploh ne cudm

ja sej to je čist res, žalostno ampak resnično :?
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 14. Jan. 2007 11:15

MoJcHyKa napisal/-a:

sej sta obe prbite mal...kaj .čš drugega rečt kot BLOND!!!
melaje pa obute škornje ja in je bla vesela da ni v petkah ker bi jo zdej ful noge bolele!
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 14. Jan. 2007 12:54

Joj jaz sm tud to gledala, mislm ne bi si sla take sramote delat pa ce je ne vem kaj..in ja ce tud ostali americani ne vejo iz kje mleko pride, ne da se kr znajde v samopostrezni..pol je to dost bad. Ampak vseen vrnimo se k paris..men gre zenska ze tko na zivce, tud lusna mi ni in cist prevec suha in iz solarija..pac res mi ni a ne..sam kaksne je pa tle zganjala..smeeeeh. Uno mleko direkt izpod krave ona pa prbije a je pasterizirano? :lol:
Pa un tamal kaj je z njenim psom delu..jaz sm umrla od smeha.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 14. Jan. 2007 13:41

Ufff, js pa ne vem, če bom zmogla gledat še naprej ta simpl lajf, kr sm tok žiučna skos, da se morm po koncu prou mau zrelakserat.

Sej okej, js sm tut od mejhnga mestno dete, ne zastopm se u kmečka opravila in tut ne maram okol u kombinezonu pa gumenih škornih hodt, sam... mam pa bonton, znam se zadržat, če mi kej ni in niti pod razno se iz ljudi, k žvijo u drgačnem okolju ne bi šla delat norca. Tedve se pa skos, ampak res skos samo zgražata, use kar je narauno (in ne umetno in plastično) je ogabno, use živali so fuj, usa opravila podcenjena, usi tm na dežela pa itak mau zaostali...:roll: A jooooooj, tut če bi ble še ne vem kok oh in sploh lepe (kar mi nista niti prbližn) bi usa ta lepota zginla ob njunih veleumnih izjavah, nerazgledanosti in obnašanju :?

Pa ja, vem da je sam show, ampak to sploh nima veze, kr nekak se mi zdi, da sta taki tut u realnem žiuljenju. Bogi punci, res.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 14. Jan. 2007 13:44

Heheh to morm pa jest tut gledat.. a je sam u petkih zvečer, a je kdaj tut ponovitev.. ?

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov