Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
danes sem v novicah prebrala da bi se ona rada poročla tam kot sta se diana pa charles...ampak so jo zavrnili ker ni modre krvi......pa ji niti keš ne pomaga nič...he he,kočno tudi malo hladne prhe za njo......he he
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
Bluegirl napisal/-a:Upam, da bo me vzel v sopping polek...
Me zanima, kako je to, ce mas TOLKO kesa, ker sploh nimas vec zelja....jaz si recimo zdaj tako hudo zelim ono LV torbico, bom sparala nekaj casa, ker se mi zdi klasicna, ko bom jo pa kupla, bom spala z njo dobesedno...kako je to, ce si jo lahko gres pa takoj kupis .
meni je pa ena črna Chanelova ful všeč. Sam je najbrž ne bom kupila. Zakaj? Ker bi zanjo dala ful, potem bi pa mimo mene prišla ena s ponaredkom za 2000 sit. Meni je to ful bolno v bistvu me je kar minilo za firme, ker ima folk večinoma ponaredke, potem je pa itak brezveze.
Poznam eno, ki je kupila ponaredek Louis Vuitton torbice in jo veselo nosi okrog po Lj.
*Diamonds are forever*
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
ne ne 100% ni ona! pa dej no! sej je čist kontra oseba
-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
La*Perla napisal/-a:
meni je pa ena črna Chanelova ful všeč. Sam je najbrž ne bom kupila. Zakaj? Ker bi zanjo dala ful, potem bi pa mimo mene prišla ena s ponaredkom za 2000 sit. Meni je to ful bolno v bistvu me je kar minilo za firme, ker ima folk večinoma ponaredke, potem je pa itak brezveze.
Poznam eno, ki je kupila ponaredek Louis Vuitton torbice in jo veselo nosi okrog po Lj.
Ves kaj, jaz bom VEDLA, kaj mam v rokah, imam zelo rada lepe stvari in za taksne je vcasih treba placat....Tako da mi je vseeno, ce imajo ponaredke...ponavadi se itak vidi
Meow
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
glamBABY napisal/-a:Pepuzlin napisal/-a:ne ne 100% ni ona! pa dej no! sej je čist kontra oseba
pa ja no itak! lepotnih operacij pa pomojm si ni šla delat na obrazu no...mislm d sploh ni dala nč sprement
ni ona itak... lohk bi prilimu svojo slikco "as a teen"
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
Elizabetka napisal/-a:koliko ma ona keša
a v primerjavi z mano?
ne vem, pomojm sva nekje glih
dej bejž, tolk ničl kokr jih ma ona na računu, še vidl nismo
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov