Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Pa kva teb ni jasn sladkor, tebe nisem nič vprašala. Spraševala sem po konkretnem odgovoru, kaj je lahko komu všeč na takem teleščku. Nisem spraševala tebe, niti nisem nikomur omejevala pravice da izraža svoje mnenje. Saj je vendarle tole forum, in če nekdo napiše nekaj s čimer se ne strinjam/me mal več zanima/se režim/... potem takoj težiš da naj človek v miru izrazi svoje mnenje. Zdaj te pa vprašam, ali moj post ni točno to, izraz mojega mnenja + vprašanje?
Rinca ti pa chill ti noben noče kril prerezat. Primerjat te dve kakorkoli je tko zgrešen kot primerjat vrtnico s plevelom.
"aja, in primerjala bom kogar koli bom hotla, ne glede na to kolk prosiš."
Dej dihi
Rinca ti pa chill ti noben noče kril prerezat. Primerjat te dve kakorkoli je tko zgrešen kot primerjat vrtnico s plevelom.
"aja, in primerjala bom kogar koli bom hotla, ne glede na to kolk prosiš."
Dej dihi
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
honeydew, ni panike da bi jst pozabla dihat, ti se pa mal sprost ker smo vsi dojel da ne maraš paris in če kdo misli drugače, to vzameš kot osebni napad nase. tole s krili nisem čist razumela, glavn da ti misliš da si s tem kaj povedala in me čist zabila. men sta paris in christina pač isti, ena je boljša v nečem druga v drugem, ne glede na to kolk se ti trudiš bit pokroviteljska s svojimi izjavami.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
honeydew - Kofetarica
Lej ne gre se da je ne maram, edino kar mi ni všeč je to, da je nek vzor mladim dekletom. Gre se za to da nima zdravega izgleda ampak zgleda shirano, podhranjeno, bogo. Gre se samo zato da me zanima zakaj je puncam všeč izgled bolane deklice. Odgovora še vedno nisem dobila, samo neko pumpanje ega in izmišljotine. Osebni napad nase, dej nehi no...
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
ok ... ujela sem le zadji del pogovora ... in christina ima res dober glas ... paris ima pač toliko denarja da ji ni problem narest dober glas
... obe sta kao blont, suhi in trenutno ( ) polni denarja ... + kao umazani
in čez pet let ... če še bosta v pozornosti, bo ena prepoznana kot umetnica (zarad glasu) druga pa kot razvajena avša (brez glasu)
... obe sta kao blont, suhi in trenutno ( ) polni denarja ... + kao umazani
in čez pet let ... če še bosta v pozornosti, bo ena prepoznana kot umetnica (zarad glasu) druga pa kot razvajena avša (brez glasu)
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
honeydew napisal/-a:Pa kva teb ni jasn sladkor, tebe nisem nič vprašala. Spraševala sem po konkretnem odgovoru, kaj je lahko komu všeč na takem teleščku. Nisem spraševala tebe, niti nisem nikomur omejevala pravice da izraža svoje mnenje.
Vem, da nisi spraševala mene, zmotilo me je le dejstvo, da se vsakič (skoraj brez izjeme), ko kdorkoli na forumu pohvali suho postavo, od nekod usuje plaz vprašanj, zgražanj, včasih celo žalitev oz. začudenosti ... Ne vem, zakaj bi bilo to tako nepojmljivo, če je nekomu všeč vitka postava; in mislim, da takih ni malo ... Moti me torej to, da pohvala suhe postave (kogarkoli že, nisem oboževalka Paris) nikoli ne more iti mimo neopaženo... Ne vem, a gre za zakompleksana dekleta, ki zavidajo tako postavo, za suha dekleta, ki si pač ne želijo več biti takšna ali kaj (ne govorim zdaj ravno o tvojem komentarju, ampak na splošno o odzivih na forumu), v bistvu me niti ne zanima... Fino je, če vsak pove svoje mnenje, ampak tale vzorec čudenja, takoj ko kdo izrazi odobravanje glede suhic, se je že očitno začel ponavljati ...
-
honeydew - Kofetarica
Se strinjam s tistim ko si prej pisala, o topicu od Mirne. Sem načeloma istega mnenja, da folk pljuva čez popolnoma vse, pa naj bo to suho, debelo, lepo ali malo manj lepo.
Jst osebno se čudim pa temu, od kje so dobile mlade ženske idejo, da je shirana postava sexy. Edino to mi ni jasno. Seveda je fajn če si vitek al pa šlank, samo to kar ona predstavlja ne kaže zdravega telesa, ampak kaže hollywoodsko telo, ki je nafilano z vsem samo z zdravjem ne.
Podpiram to, da smo zdrave in zadovoljne in pa to da stremimo k svoji lastni popolnosti, ne pa popolnosti npr. Hollywooda, tipov, medijev,...
Jst osebno se čudim pa temu, od kje so dobile mlade ženske idejo, da je shirana postava sexy. Edino to mi ni jasno. Seveda je fajn če si vitek al pa šlank, samo to kar ona predstavlja ne kaže zdravega telesa, ampak kaže hollywoodsko telo, ki je nafilano z vsem samo z zdravjem ne.
Podpiram to, da smo zdrave in zadovoljne in pa to da stremimo k svoji lastni popolnosti, ne pa popolnosti npr. Hollywooda, tipov, medijev,...
-
Petra* - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
- Kraj: born in hell ;P
fu** očitno sem kriva za vojno na forumu...oops!
honeydew : jaz sem samo izrazila svoje mnenje o njenem videzu..Meni je Paris pač všeč. Mislim da ima vsak pravico do svojega mnenja in je glupo da se zdaj nekaj kregate tukaj.
*pupika*: ok saj vem da ima Paris rahlo čuden nos in zato si ni sama kriva..Če ji nebi bil nos všeč bi si ga že zdavnaj spremenila ob vsem denarju ki ga ima..
honeydew : jaz sem samo izrazila svoje mnenje o njenem videzu..Meni je Paris pač všeč. Mislim da ima vsak pravico do svojega mnenja in je glupo da se zdaj nekaj kregate tukaj.
*pupika*: ok saj vem da ima Paris rahlo čuden nos in zato si ni sama kriva..Če ji nebi bil nos všeč bi si ga že zdavnaj spremenila ob vsem denarju ki ga ima..
-
honeydew - Kofetarica
Ah i rest my case. Nobena do zdej ni napisala nič konkretnega razen cukr. Če ti je nekdo ali nekaj všeč, točno veš zakaj ti je in se ne zgovarjaš z odgovori na način "Men je pač všeč". To men en kurc pove. Konkretnega odgovora pa od nikjer, tipično.
-
rinca - Cosmopolitanka
zdej ne vem na koga to leti, ampak ok. paris mi je zanimiva, ampak ne zato ker bi mi bila nek idol al pa kaj podobnega, ampak zato ker je totalno avšasta in khm.. zabita. vse kar nardi oz. reče, to še potrdi, tko da se moraš včasih res smejat. sočustvujem pa s puncami, ki si jo jemljejo za vzor ker v življenju ni naredila še ničesar pametnega, razen enega škandala za drugim. mi je pa christina aguilera dost podobna njej (razen tega da zna pet) in sem ju zato primerjala in mi ni zarad tega nič nerodno.
-
rinca - Cosmopolitanka
joj, jst bom mogla to dva dni pojasnjevat.
nista mi podobni na izgled, niti slučajno mi nimata podobnega glasu. sta mi pa obe avši in obe bi lahko imeli malo več samospoštovanja (džizs, kaj vse je christina dala nase v dirrty obdobju, paris je pa itak že vse pokazala). in sorry, čeprav ima christina boljši glas, niso njeni komadi nič bolj posebni kot tale od paris. moje mnenje.
pa ne zdaj mislit, da je edina stvar ki se mi v življenju dogaja to, da šinfam paris in xtino.
nista mi podobni na izgled, niti slučajno mi nimata podobnega glasu. sta mi pa obe avši in obe bi lahko imeli malo več samospoštovanja (džizs, kaj vse je christina dala nase v dirrty obdobju, paris je pa itak že vse pokazala). in sorry, čeprav ima christina boljši glas, niso njeni komadi nič bolj posebni kot tale od paris. moje mnenje.
pa ne zdaj mislit, da je edina stvar ki se mi v življenju dogaja to, da šinfam paris in xtino.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
wooow full hude slikce!! so mi prav všeč
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov