Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
LyLa napisal/-a:Jst ti tud NE želim bit ona.. ok mela bi njen tošl na momente (kdo ga neb meu) to je pa tud bolj vse.
Outfit ma men kul.. je provokativna pa žurerka pa vse, sam nasplošno kot celota mi je pa punca dost "kr neki".
Se strinjam. Nasploh pa men blondinke niso...če bi že bla komu podobna bi bla Angelini Jolie...
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Še ena razvajena pupa . Meni ona ni nič posebnega... Ni takšna, da bi ravno osupnil nad njeno lepoto. Ne bom pa rekla, da ne bi živela njenega življenja. Zapravljati drugi denar je najbolj enostavno delo, kar si ga lahko zamisliš.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz bi tudi bla tak razvajena in bogata...hehe
-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Meni je ful luskana, ponavadi imam glede takih"afnic"(sem komaj napisala to besedo, ko mi je tako luskana) slabo mnenje, ampak glede nje pa ne mores .
TInkerbell mi je tako smesen, ste vidli v Simple lifu, ko je imel male teniske roze obute .
Ona njena kolegica, Nicole? kaj je bla z njo v simple lifu pa mi je nasportno ful velka avsa.
Pa kak se ta njej grk pise? A mu je Paris ime ali se tako pise? Ker se vidla, da sta oba Parisa, sam ne vem ali oba po imenih?
TInkerbell mi je tako smesen, ste vidli v Simple lifu, ko je imel male teniske roze obute .
Ona njena kolegica, Nicole? kaj je bla z njo v simple lifu pa mi je nasportno ful velka avsa.
Pa kak se ta njej grk pise? A mu je Paris ime ali se tako pise? Ker se vidla, da sta oba Parisa, sam ne vem ali oba po imenih?
Meow
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Men se zdi taka bitchy, sploh ne vem zakaj.. pa NE, nikakor ne bi hotla bit kt ona.. vizualno nč posebnga, ne vem, men tak tip ženske ni všeč.. Po značaju je pa ne poznam, kar pa vem iz revij pa to se mi pa zdi da je njen life en velik dolgčas, da ne ve kaj nej dela sama s sbao, pol pa kupuje pasje oblekce, prosm lepo no...
aja, nebi se branila keša, hehe
aja, nebi se branila keša, hehe
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
-anonymus- - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2005
joj men gre ta ženska na zadnji živc!!!
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
ma men je tta ženska full sexy sej carmen elektra pa tut :D
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
ta fotka se mi zdi da je v reviji STOP....na eni strani....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov