Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Najnovejša cvetka Paris:
Zabavljačka in menda zgolj navidez neumna blondinka Paris Hilton pravi, da kljub številnim ponudbam in neprestanemu "nadlegovanju" ne bo popustila, saj se nikoli ne bo slekla za Playboy. Paris pravi, da je v Playboyu ne bomo videli. Je komu to sploh še mar?
"Že milijonkrat so me vabili in spraševali, kdaj bom pozirala za Playboy. Hefner me preganja že vse od mojega 17. leta, za fotografiranje pa so mi ponujali že precejšnje vsote denarja. A me niti slučajno ne bodo prepričali. Zakaj? Ker sem Paris Hilton," se priduša bogata dedinja.
Vsekakor je zanimivo kaj takega slišati od osebe, ki je postala slavna prav zaradi posnetkov seksa z bivšim partnerjem.
Glede na količine $$$ ki jih ima, bi lahk investirala v svoje možgane?
Zabavljačka in menda zgolj navidez neumna blondinka Paris Hilton pravi, da kljub številnim ponudbam in neprestanemu "nadlegovanju" ne bo popustila, saj se nikoli ne bo slekla za Playboy. Paris pravi, da je v Playboyu ne bomo videli. Je komu to sploh še mar?
"Že milijonkrat so me vabili in spraševali, kdaj bom pozirala za Playboy. Hefner me preganja že vse od mojega 17. leta, za fotografiranje pa so mi ponujali že precejšnje vsote denarja. A me niti slučajno ne bodo prepričali. Zakaj? Ker sem Paris Hilton," se priduša bogata dedinja.
Vsekakor je zanimivo kaj takega slišati od osebe, ki je postala slavna prav zaradi posnetkov seksa z bivšim partnerjem.
Glede na količine $$$ ki jih ima, bi lahk investirala v svoje možgane?
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
tjaska napisal/-a:a ni ona tak srček?
js jo mam prov rada, vsem njenim posebnostim navkljub.... je tak angelček kakšna se pa vam zdi? :angel:
še jest bi jo.....če bi bla lezba....huda je k pajk...ona pa res...pa tud nicky....ni lepših sester na tej obli.prow kjut sta obedve!!
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
JAaaaaao
Adijo pamet :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
omg ziher ni fotomontaža??...lej čevle ki so ji premajhni||MuCkAa napisal/-a:JAaaaaao
as if.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
*Ela* napisal/-a:omg ziher ni fotomontaža??...lej čevle ki so ji premajhni||MuCkAa napisal/-a:JAaaaaao
Upajmo, da je Jaa, pa meni se zdi, da ma ona stalno neke cudne cevlje, mislim, vedno ji cudno stojijo.. ali so premajhni ali pa preveliki..
And I''ll take you for who you are
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov