Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
prvič vidim......mene tudi zanima kdaj pride k nam...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
LyLa napisal/-a:čmokica napisal/-a:drgač pa jo občudujem tut zarad tega k ma took keša pa nima nč operirano
ne vem če to čist drži
čeprov če je to res kar pišejo, ne vem zakaj bi si dala iz tko kjut noska k ga je (očitno) mela tako čudno zadevo delat
ma kaj da nima, če en druzga hot vsak tedn na liposukcijo komi se ji zacel je spet tam pa pa california tan se skoz hot špricat pa... Men kljub vsemu zgleda starejša kot bi mogla...pa še na prfokso za soco iz srednje me spominja...sam da je ona stara 50
Tko nekak...
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
metron napisal/-a:LyLa napisal/-a:čmokica napisal/-a:drgač pa jo občudujem tut zarad tega k ma took keša pa nima nč operirano
ne vem če to čist drži
čeprov če je to res kar pišejo, ne vem zakaj bi si dala iz tko kjut noska k ga je (očitno) mela tako čudno zadevo delat
ma kaj da nima, če en druzga hot vsak tedn na liposukcijo komi se ji zacel je spet tam pa pa california tan se skoz hot špricat pa... Men kljub vsemu zgleda starejša kot bi mogla...pa še na prfokso za soco iz srednje me spominja...sam da je ona stara 50
heh, kaj pa je šla iz nosu narest? Totalno neuspelo... prvotni nosek mi je bil najbolj všeč...v bistvu mi je cela Paris še najbolj luštna iz leta 1998, ko je bila taka kot je, ne pa modrooka blonda s puhom u glavi
Peek-a-boo!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
in kaj ji kdo more če hoče na vsak način pozornost vzbujat...nihče nič...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Sej kdo bi pa njo klujub njenemu denarju želev v svoji držini. Sej nemore pozornosti nade pritegen pa same škandale izvaja, da se o njej govori.
Bogi njen bodoči mož, ker mi ona deluje k da nima nič v glavi. Sicer pa za njega ne vem. Mogoče sta pa glih drug za drugega.
Bogi njen bodoči mož, ker mi ona deluje k da nima nič v glavi. Sicer pa za njega ne vem. Mogoče sta pa glih drug za drugega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov