Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
mah.....počasi mi že gre na jetra ta razvajenka....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
sofia83 napisal/-a:zato ker bo spet cel kaos tm zarad nje in bom glih takrat tm nekje na morju. in mi gre pač na jetra. ok? bože mili ena raja tuki
Hehe, sej te čist štekam no, sej gre men ženska tut na jetra (sam dokler je ni v moji bližini, boli me za njo !) Sam prašala sm, nč ne napadam. Mah, sej pa probaš en uizi kotiček ob morju poiskat, pa bo.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
LyLa napisal/-a:Ker grd desc
WHAT?????grd......?????
meni je pa toooookkkkkk lubani......njam njam......
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
Paris snela zaročni prstan
Bogata dedinja Paris Hilton je snela zaročni prstan, ki ji ga je podaril njen tudi bogati grški soimenjak...
Paris sicer ne razmišlja o končanju razmerja s Parisom, temveč je prstan snela, ker je bil pretežak za njene elegantne prstke.
Bogata dedinja Paris Hilton je snela zaročni prstan, ki ji ga je podaril njen tudi bogati grški soimenjak...
Paris sicer ne razmišlja o končanju razmerja s Parisom, temveč je prstan snela, ker je bil pretežak za njene elegantne prstke.
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
Zaročni prstan Paris ponovno na svojem mestu
Bogatašinja Paris Hilton, ki si je nedavno zaradi prevelike teže snela zaročni prstan, ki ji ga je podaril njen še bogatejši grk Paris Latsis, prstan ponovno nosi, ker jo je brez njega mučila nespečnost in nočne more.
Bogatašinja Paris Hilton, ki si je nedavno zaradi prevelike teže snela zaročni prstan, ki ji ga je podaril njen še bogatejši grk Paris Latsis, prstan ponovno nosi, ker jo je brez njega mučila nespečnost in nočne more.
- magic woman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: celje
ja ma pariska je kul gleam na mtvju simple life
sem kar sem in to sem!
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
x_nika_x napisal/-a:baje d hoce met 3 poroke....ena nej bi bla tm k sta se porocila diana pa charels .....sam pomoje d ji nebojo dovolil...ce pa pac tm nebo slo bi blo pa najbrz sprejemlivo zanjo d se porocita tk k charels pa camila
a 3 poroke? what?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov