Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FreakyGirl7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2007
- Kraj: somewhere...
mirella napisal/-a:FreakyGirl7 napisal/-a:nevem zakaj ampak zlo velik ljudi reče da je neka neumna blondinka, ki ji je smisel življenja nakupoti in delat škandale-ampak po pravici povedano mi je njen ritem zlo všeč šopping, šopping & šopping
ja no, v lajfu je itk najlažje bit budala
meni njen ritem sploh ni vsec, njej se to zdi ql. se bo ze kasneje tepla po glavi
zakaj se pa bi tepla po glavi ? mislim .. to je kr neki tko in tko ma dovol keša za ceu njen lajf, poleg tega pa ima ona tak karakter..da ji nikol nebo žal kar dela zdle .. js na njenem mestu bi se sam mau umirila glede škandalou .. drugač pa mi je zakon !
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
ja, ampak ona ma kr dost takih napak... nos ma men ful velik, oci ma eno cist defektno pa noge st. 42 in ceprav men delajo napake ljudi lepe in me drugace na ljudeh ne motijo ampak so mi zaradi njih posebni... mi je pa ona ful nesimpaticna in cela neka cudna
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Tiina_Biina napisal/-a:dejansko ima sama Paris z tem velik kompleks..in vedno ko jo slikajo postavi fusike v pozo da se ta stvar tako ne vidi...dejansko se v zda iz tega lepo norcujejo...gledam redno vh1 celebrity neki pac in majo kr dobre:D
O, ko bi se ljudje še s sabo toliko ukvarjali, kot se z drugimi...
-
FreakyGirl7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2007
- Kraj: somewhere...
metuljčica* napisal/-a:Tiina_Biina napisal/-a:dejansko ima sama Paris z tem velik kompleks..in vedno ko jo slikajo postavi fusike v pozo da se ta stvar tako ne vidi...dejansko se v zda iz tega lepo norcujejo...gledam redno vh1 celebrity neki pac in majo kr dobre:D
O, ko bi se ljudje še s sabo toliko ukvarjali, kot se z drugimi...
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
meni je totalno smešmaaaaa
Živim življenje.....
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js ne vem če mi je še ktera "zvezdnica" tk grda kot Paris Hilton. Prav ne razumem, kak lahk ona vela za lepotico, ker za mene je res daaaaleč od tega. Še z make-upom jo ne morjo zrihtat tak da bi bla lepa, kakšna je šele brez. Ona za mene definitivno ne predstavlja neke lepote, trudi se neki, sam če je grda v faco, ji pač nč ne pomaga.
No pa sej, ne more bit vsaka slavna tud lepa, ane.
No pa sej, ne more bit vsaka slavna tud lepa, ane.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Paris bi hodila s princem
Še tega se manjka ja
Še tega se manjka ja
Zadnjič spremenil Snow flake, dne 17. Nov. 2008 18:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
odpre, sam zatipkala se je s P-jem...k odpreš stran, sam na konc pr html un P pobriš
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Se opravičujem, zdej odpre.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov