Paris Hilton

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 31. Jul. 2007 16:12

Eh, men se pa zdi, da do tega ne bo prišlo. Pa tudi če bo-briga njo :wink: .
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 02. Avg. 2007 19:35

moje mnenje...ČIISTT prav ji je..hehe :ertrink: naj potone..hehe..LOL
malo heca....sej se bo ženska že znašla..da bo mela keš....sam veliko manj,kot je mela obljubljenega...razen če nebo naredila..oz. postala kaj "velikega"...LOL :scherzkeks:
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 02. Avg. 2007 20:29

sej bo bajto prodala, oz. jo že prodaja!
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 02. Avg. 2007 21:08

maah...to deda :respekt: paris je nula brez denarja :D me zanima kk bo tole naprej šlo

edin mal mi je škoda za ostale vnuke..najebal so vsi
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *etty* » 03. Avg. 2007 8:52

Pa sej tud če jo res razdedni, ona vseeno zaradi tega ne bo obubožala. Paris ima že velik svojega denarja, ki si ga je prislužila z nastopanjem v medijih, pa s tistim reality showom (simple life). Pa da ne govorim, kok hiš ima ženska... samo eno hišo proda, pa ima takoj prisluženih 3 ali 4 milijone $.

Kakorkoli obrneš, Paris bo vedno bogatašinja :D
Glam_Barbie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Glam_Barbie » 03. Avg. 2007 19:59

Meni je Paris ful lepa. :grinsevil: In le kdo ne bi imel toliko denarja kot ga ima ona (oz. njena žlahta)? :flehan: Punce, mene pa zanima a ima katera doma aprilsko številko Glossa, kjer je intervju z njo? Glossa ne kupujem, starih št. pa več ni v prodaji, tako da bi prosila, če bi katera pofotkala tisti dve strani ali koliko je tega in mi poslala link na zs (ali pa če bi katera podarila, prodala ali kakorkoli tisto št.).
Se opravičujem za OT, ampak se nanaša na to temo, zato sem tole tu vprašala (sem pa še nova tukaj in se še ne znajdem najbolj). :oops:
Uporabniški avatar
Pina_colada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pina_colada » 05. Avg. 2007 12:30

http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=12124
Hm... me prav zanima kakšen bo ta film. :lach:
Pariska niti ni tako slaba. Vizualno mi je simpatična, pravzaprav izgleda kot lepotica za moj okus, pa tudi stil ima dober (razen kakšnih modnih spodrsljajev :roll:). Glede obnašanja pa no comment. Nekaj si še novinarji zraven izmislijo, nekaj je resnice v tem, kako je razvajena... sicer pa, le kakšni bi bili mi z toliko denarja... :? Ona je pač "spoiled princess", ker ima na kupe denarja in časa. In tudi zdaj, ko je dedek obupal nad njo (nekam pozno btw), bo še naprej imela zelencev, o katerih mi lahko samo sanjamo. Saj ima še očka in mamico, kajne? Pa tudi če ji cela žlahta obrne hrbet... saj ima IME. Njeno ime, predvsem pa priimek :lach: se prodajata in vedno bo služila mastne denarce - s čimerkoli se bo pač ukvarjala. Navaden smrtnik pač ne bo postala, še manj revež brez prebite pare. Je pač epicenter sveta, pa če je ljudem všeč ali ne.
Live blonde or die trying.
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 08. Avg. 2007 21:13

a res po netu krožil en meil od Periske? :grinsevil: to sm dons po radiu poslušala..pa kao nj bi bil to njen meil: cute_ph@hotmail.uk :D a bo kdo probal, mejbi mu pa odgovori (blond je lih ene prau) :P
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 08. Avg. 2007 21:17

^^ eh to 100% ni taprav, če pa že dobiš kakšen odgovor ga pa ziher nebi ona napisala. Sej tipkovnico najbrž zna uporabljat, sam vseeno :D
Moja prijateljica jo ima pod frendi na My space. Kera čast :respekt: :rofl:
Uporabniški avatar
*.Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana.

Neprebrana objavaNapisal/-a *.Princess.* » 08. Avg. 2007 22:08

..aNia*. napisal/-a:a res po netu krožil en meil od Periske? :grinsevil: to sm dons po radiu poslušala..pa kao nj bi bil to njen meil: cute_ph@hotmail.uk :D a bo kdo probal, mejbi mu pa odgovori (blond je lih ene prau) :P

glede na to da je mail angleški (.uk) ona je pa američanka je vrjetn fejk :wink:
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 09. Avg. 2007 7:09

Glam_Barbie, js sm ta intervju brala v knjižnici Otona Župančiča :D , tako da tam poglej. Btw, ni pa nič novega :wink: .
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 09. Avg. 2007 9:05

*.Princess.* napisal/-a:
..aNia*. napisal/-a:a res po netu krožil en meil od Periske? :grinsevil: to sm dons po radiu poslušala..pa kao nj bi bil to njen meil: cute_ph@hotmail.uk :D a bo kdo probal, mejbi mu pa odgovori (blond je lih ene prau) :P

glede na to da je mail angleški (.uk) ona je pa američanka je vrjetn fejk :wink:

ah..toj možn da sm se tud js zmotla :oops:
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 12. Avg. 2007 11:03

Pina_colada napisal/-a:http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=12124
Hm... me prav zanima kakšen bo ta film. :lach:
Pariska niti ni tako slaba. Vizualno mi je simpatična, pravzaprav izgleda kot lepotica za moj okus, pa tudi stil ima dober (razen kakšnih modnih spodrsljajev :roll:). Glede obnašanja pa no comment. Nekaj si še novinarji zraven izmislijo, nekaj je resnice v tem, kako je razvajena... sicer pa, le kakšni bi bili mi z toliko denarja... :? Ona je pač "spoiled princess", ker ima na kupe denarja in časa. In tudi zdaj, ko je dedek obupal nad njo (nekam pozno btw), bo še naprej imela zelencev, o katerih mi lahko samo sanjamo. Saj ima še očka in mamico, kajne? Pa tudi če ji cela žlahta obrne hrbet... saj ima IME. Njeno ime, predvsem pa priimek :lach: se prodajata in vedno bo služila mastne denarce - s čimerkoli se bo pač ukvarjala. Navaden smrtnik pač ne bo postala, še manj revež brez prebite pare. Je pač epicenter sveta, pa če je ljudem všeč ali ne.

:D to bo še film če bodo te tri zdraven,no coment
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a iziris » 12. Avg. 2007 11:47

..definitivno ga bodo nazdravljale.. punce ga veliko spijejo...
film bo bedast, a ji bo gotovo prinesel ogormno denarcov :)
Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
Uporabniški avatar
kočoŁada!!
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kočoŁada!! » 13. Avg. 2007 0:59

Učasih (še posebi k slišm kšno njeno izjavo) mi gre kr na živce... drgač pa če pomislš... a ne bi tut ti tko use to delu če bi meu tok dnarja?? :?:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov