Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Eh, men se pa zdi, da do tega ne bo prišlo. Pa tudi če bo-briga njo .
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
moje mnenje...ČIISTT prav ji je..hehe :ertrink: naj potone..hehe..LOL
malo heca....sej se bo ženska že znašla..da bo mela keš....sam veliko manj,kot je mela obljubljenega...razen če nebo naredila..oz. postala kaj "velikega"...LOL
malo heca....sej se bo ženska že znašla..da bo mela keš....sam veliko manj,kot je mela obljubljenega...razen če nebo naredila..oz. postala kaj "velikega"...LOL
-
*etty* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Pa sej tud če jo res razdedni, ona vseeno zaradi tega ne bo obubožala. Paris ima že velik svojega denarja, ki si ga je prislužila z nastopanjem v medijih, pa s tistim reality showom (simple life). Pa da ne govorim, kok hiš ima ženska... samo eno hišo proda, pa ima takoj prisluženih 3 ali 4 milijone $.
Kakorkoli obrneš, Paris bo vedno bogatašinja
Kakorkoli obrneš, Paris bo vedno bogatašinja
- Glam_Barbie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Meni je Paris ful lepa. In le kdo ne bi imel toliko denarja kot ga ima ona (oz. njena žlahta)? Punce, mene pa zanima a ima katera doma aprilsko številko Glossa, kjer je intervju z njo? Glossa ne kupujem, starih št. pa več ni v prodaji, tako da bi prosila, če bi katera pofotkala tisti dve strani ali koliko je tega in mi poslala link na zs (ali pa če bi katera podarila, prodala ali kakorkoli tisto št.).
Se opravičujem za OT, ampak se nanaša na to temo, zato sem tole tu vprašala (sem pa še nova tukaj in se še ne znajdem najbolj).
Se opravičujem za OT, ampak se nanaša na to temo, zato sem tole tu vprašala (sem pa še nova tukaj in se še ne znajdem najbolj).
-
Pina_colada - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=12124
Hm... me prav zanima kakšen bo ta film.
Pariska niti ni tako slaba. Vizualno mi je simpatična, pravzaprav izgleda kot lepotica za moj okus, pa tudi stil ima dober (razen kakšnih modnih spodrsljajev ). Glede obnašanja pa no comment. Nekaj si še novinarji zraven izmislijo, nekaj je resnice v tem, kako je razvajena... sicer pa, le kakšni bi bili mi z toliko denarja... Ona je pač "spoiled princess", ker ima na kupe denarja in časa. In tudi zdaj, ko je dedek obupal nad njo (nekam pozno btw), bo še naprej imela zelencev, o katerih mi lahko samo sanjamo. Saj ima še očka in mamico, kajne? Pa tudi če ji cela žlahta obrne hrbet... saj ima IME. Njeno ime, predvsem pa priimek se prodajata in vedno bo služila mastne denarce - s čimerkoli se bo pač ukvarjala. Navaden smrtnik pač ne bo postala, še manj revež brez prebite pare. Je pač epicenter sveta, pa če je ljudem všeč ali ne.
Pariska niti ni tako slaba. Vizualno mi je simpatična, pravzaprav izgleda kot lepotica za moj okus, pa tudi stil ima dober (razen kakšnih modnih spodrsljajev ). Glede obnašanja pa no comment. Nekaj si še novinarji zraven izmislijo, nekaj je resnice v tem, kako je razvajena... sicer pa, le kakšni bi bili mi z toliko denarja... Ona je pač "spoiled princess", ker ima na kupe denarja in časa. In tudi zdaj, ko je dedek obupal nad njo (nekam pozno btw), bo še naprej imela zelencev, o katerih mi lahko samo sanjamo. Saj ima še očka in mamico, kajne? Pa tudi če ji cela žlahta obrne hrbet... saj ima IME. Njeno ime, predvsem pa priimek se prodajata in vedno bo služila mastne denarce - s čimerkoli se bo pač ukvarjala. Navaden smrtnik pač ne bo postala, še manj revež brez prebite pare. Je pač epicenter sveta, pa če je ljudem všeč ali ne.
Live blonde or die trying.
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
a res po netu krožil en meil od Periske? to sm dons po radiu poslušala..pa kao nj bi bil to njen meil: cute_ph@hotmail.uk a bo kdo probal, mejbi mu pa odgovori (blond je lih ene prau)
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
*.Princess.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana.
..aNia*. napisal/-a:a res po netu krožil en meil od Periske? to sm dons po radiu poslušala..pa kao nj bi bil to njen meil: cute_ph@hotmail.uk a bo kdo probal, mejbi mu pa odgovori (blond je lih ene prau)
glede na to da je mail angleški (.uk) ona je pa američanka je vrjetn fejk
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Glam_Barbie, js sm ta intervju brala v knjižnici Otona Župančiča , tako da tam poglej. Btw, ni pa nič novega .
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
*.Princess.* napisal/-a:..aNia*. napisal/-a:a res po netu krožil en meil od Periske? to sm dons po radiu poslušala..pa kao nj bi bil to njen meil: cute_ph@hotmail.uk a bo kdo probal, mejbi mu pa odgovori (blond je lih ene prau)
glede na to da je mail angleški (.uk) ona je pa američanka je vrjetn fejk
ah..toj možn da sm se tud js zmotla
Don''t care what people say, just follow your own way...
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
Pina_colada napisal/-a:http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=12124
to bo še film če bodo te tri zdraven,no coment
- iziris
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
..definitivno ga bodo nazdravljale.. punce ga veliko spijejo...
film bo bedast, a ji bo gotovo prinesel ogormno denarcov
film bo bedast, a ji bo gotovo prinesel ogormno denarcov
Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
-
kočoŁada!! - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Učasih (še posebi k slišm kšno njeno izjavo) mi gre kr na živce... drgač pa če pomislš... a ne bi tut ti tko use to delu če bi meu tok dnarja??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov