Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Tammy_De napisal/-a:zmanjšali so ji kazen na polovico (zdej bo mogla sedet 23 dni) pa še to popolnoma v svojem krilu, ki je namenjen policistom, uradnikom, slavnim in drugim VIP-ovcem. TV pa telefon bo tut mela.
No pa vidimo, da nismo vsi enaki pred zakonom. Denar je varen pred zakonom. Zato pa mamo tak red na svetu.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
Bulma napisal/-a:Wtf? Kaj je to ona da bo imela neko fancy sobo v tako imenovanem zaporu? Glavno da vsi drugi morajo sedeti za svoje grehe, to budalo razvajeno pa...eh...
najbol da ji še tv pa masažn stol prpravjo tm u celici sejres!
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
bolhica napisal/-a:Bulma napisal/-a:Wtf? Kaj je to ona da bo imela neko fancy sobo v tako imenovanem zaporu? Glavno da vsi drugi morajo sedeti za svoje grehe, to budalo razvajeno pa...eh...
najbol da ji še tv pa masažn stol prpravjo tm u celici sejres!
Ja,to ji itak valda bojo. Valda bo mela večji luksuz v zaporu kot eni ljudlje v stanovanju. Višek od viška. Glavno da so ji zmanjšali kazen ker se je lepo obnašala (to bi rada videla).
Jaz se tudi fajn obnašam pa mi nihče ne prizanese...
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Pa kje sta slisali za luksuzne sobe v zaporih Vse je le medijsko natolcevanje. Zapor je zapor.
Po moje niti ne bo sla v zapor. Bodo kazen kar spremenili v druzbeno koristna dela
Po moje niti ne bo sla v zapor. Bodo kazen kar spremenili v druzbeno koristna dela
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
to tak ni fer....da so ji zmanšal kazen pa še v navadnem zaporu nebo....kriza.....bedna je res
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
pes bo z njo u zaporu da ji bo kopal tunel za pobeg...Paris Hilton`s Prison Break
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
če se kdo išče je to ona ne znam je drgač opisat kukr to da je kr neki..sam un komad njen mi je dobr tak na easy pa še to dvomm da ga ona poje (stars ar blajnd )
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
hihihih samj e neumna..sploh uno oddajo k ma waaaa..ni mi ql res..sej vizualno ni tuk mim..sam pač neumna.kr neki :D
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]