Paris Hilton
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Men je pri njej ful čudn, da vse njene prijateljice (zdej vse ze bivse) zapadejo v eno odvisnost, motnjo.... npr: najprej Lindsay, poj Nicole Richie, zdej Britney.... Vse ki pridejo v stik z njo oz. z njo navežejo prijateljstvo slej ko prej končajo v neki odvisnosti in itd., ...
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
polly-polly napisal/-a:Men je pri njej ful čudn, da vse njene prijateljice (zdej vse ze bivse) zapadejo v eno odvisnost, motnjo.... npr: najprej Lindsay, poj Nicole Richie, zdej Britney.... Vse ki pridejo v stik z njo oz. z njo navežejo prijateljstvo slej ko prej končajo v neki odvisnosti in itd., ...
kakšno motnjo pa je mela lindsay?? to pa nevem.. za britney sm slišala da se je baba kr pobrila??
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ja Lindsey je bla anoreksična pa drogirala se je in si je skoraj ali si celo je ledvica al jetra uničla, saj ne vem.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Lindsay je pred kratkim prisla iz rehaba zaradi pijace... tam je bila mesec dni. Smesno pa je, da je iz rehaba prisla se ne (ali pa ) 21-letnica, ki po zakonu itak se ne bi smela piti
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
...ja pa jo ima( sorry,mal te hecam...vsake oči majo svojga malarja.ne zameri...)
...itak mi vse diši po tebi...
-
*jagodka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Ojej, ženska bi si pri kupu denarja, v katerem se valja, lahko brez slabe vesti privoščila boljšega maskerja (ali pa se sama izurila v ličenju, če je ta paleta barv pudrov na njenem teleščku sad njenega dela). Verjetno je najprej letela v solarij, da bi ujela še zadnje žarke, takoj zatem pa se napudrala z najsvetlejšim pudrom, kar jih svet premore.
V ljubezni in vojni je dovoljeno vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov