Otroci slavnih

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Mar. 2010 23:18

Kakšen vpliv ima Katie na to, da se pišejo blogi o njeni hčerki?

In kako veš, da jim je bolj pomemben izgled kot pa počutje in zdravje?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Mar. 2010 23:19

nanamiša napisal/-a:Sploh ni res, da te mora biti sram če si bogat. Lahko pa te je sram tega da ti je bolj pomemben otrokov izgled kot pa počutje in zdravje!
Ponavljam se: samo iz slikc, ki jih nam mediji "vsiljujejo", mi težko presojamo kakšne osebnosti so sicer ti otroci in kako se sploh počutijo.
In ja - valda bo (če ne vsakemu, pa večini) staršu velik pomenilo kako izgleda njegov otrok, sploh če je punčka.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Mar. 2010 23:24

Slika
Torej, je za take petke in nabrano krilce (plus torbica) kriva varuška oz mi, ki si takšne podobe napačno interpretiramo?
Ne.Staršem je izgled pomembnejši od zdravja in zdravega otroštva.Ta tamala se seveda lahko dobro počuti.Zakaj?Ker so ji vsi okrog nje dajali mnenje, da je to normalno, lepo.
Ali smo ob takih slikah še vedno mi, opazovalci nevedni?Dvomim.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Mar. 2010 23:27

emanuela napisal/-a:Ali smo ob takih slikah še vedno mi, opazovalci nevedni?Dvomim.
In kaj točno spremeni potem zgražanje nas navadnih smrtnikov?
Se strinjam sicer, tole je zelo trapasto, ampak c'mon, no, vsak starš želi svojemu otroku najboljše in če ima preveč denarja jim bo ves luksuz tudi nudil.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Mar. 2010 23:29

Ravno v tem je point.Razlika je v kupovanju oblačil, primernih za otrokovo starost in preseravanje z oblačili, ki so pomanjšana verzija odraslih oblek.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Mar. 2010 23:29

Ti čeveljci naj bi bili plesni čeveljci, ki jih otroci uporabljajo na plesnih tekmovanjih (primer). In BTW: tudi Suri hodi na plesni tečaj.
Kiklca in torbica sta mi pa čisto lušni- kaj je pa s tem narobe? Oz. kako bi ve oblačile svoje otroke?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 26. Mar. 2010 23:38

naj jim nudi zdrav luksuz in primeren njihovim letom :wink:

Katie kar kliče medije s temi pozornost vzbujajočimi oblačili, iz katerih se na daleč vidi da je eno veliko preseravanje in nikakor primerno za 4 letnega otroka. In če Katie ne bi bilo všeč to kar počnejo s suri po internetu bi po mojem kaj ukrenila okoli tega...

In kako sklepam da ji je bolj pomemben izgled kot pa počutje oz zdravje. Ja iz slik, ki jih tko veselo lepite, češ oooh kako je lepo oblečena. Tale 500€ oblekca ji tok paše. Pa poglejte te čevlje s petko kot je simpatična v njih...
Bo jim mogoče veliko pomenilo kako izgleda njihov otrok ampak še vedno bo na prvem mestu otrokovo počutje ( seveda pri normalnem staršu)

In da so ti čevlji plesni ne verjamem. Drugače sem pa nad sliko močno zgrožena. Res me zanima kaj ima takšna mama v glavi.

Kako bi oblačila svojega otroka. V oblačila, ki ga ne bi ovirala pri igri in bi mu čimbolje zagotavljala dobro počutje.

4 letni otrok je za v peskovni, tobogan kjer bo užival in mu bo malo mar če pride domov umazan od glave do nog in ni neka lutka na katero boš dajal modna oblačila in petke..
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 26. Mar. 2010 23:52

*mala* napisal/-a:Ti čeveljci naj bi bili plesni čeveljci, ki jih otroci uporabljajo na plesnih tekmovanjih (primer). In BTW: tudi Suri hodi na plesni tečaj.

normalen plesni tečaj za 4-letne otroke ne vsebuje visokih petk.

itak mi je vseeno kako kdo koga oblači, edino kar mi je presenetljivo je to, da mati ne vklopi zdravo pamet in logično pomisli, kako takšna obutev škoduje otroku.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Mar. 2010 23:56

nanamiša napisal/-a:Katie kar kliče medije s temi pozornost vzbujajočimi oblačili, iz katerih se na daleč vidi da je eno veliko preseravanje in nikakor primerno za 4 letnega otroka. In če Katie ne bi bilo všeč to kar počnejo s suri po internetu bi po mojem kaj ukrenila okoli tega...

In ti res misliš, da sploh lahko kaj naredi? Paparaci povsod marsikaterega zvezdnika motijo, pa ne more prav nič narediti (dokler ni v prekršku). Ne vem kje bi izdajali prepovedi, da se ustvarjajo blogi? A imaš ti kakšno idejo?

BTW: Suri sama izbira oblačila. Ne njena starša. A bi ti svojega otroka silila, da se oblači po tvojih željah ali bi mu vsiljevala tisto kar ti hočeš da obleče?

KLIK do enih izmed njenih čevljev (waw, res piše Balroom Shoes, neverjetno, a ne?)
In lej, Suri se igra: KLIK
In umazana je okoli ust: KLIK. Stopila je v lužo:KLIK. Kak more :roll:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Mar. 2010 23:58

^^hihi, luštne slikce; res je srčkana tale deklica.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Mar. 2010 0:00

no *mala* si zdej dobila odgovor glede čevljev...

ja nej neha delati iz otroka neumneža, ki mu je najbolj pomembno kako izgleda.

hm...ali imaš ti kakšne stike s to družino, da veš celo to da si suri sama izbira oblačila?? Jaz še za sosedove otroke nevem tolk ko ti o enmu otroku iz amerike.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Mar. 2010 0:01

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Mar. 2010 0:05

glede teh razlik o ceni smo se že menili in se popolnoma strinjam a to še ne pomeni da morajo bogati starši otroka oblačiti tako kot oblačijo suri.

Tudi to glede razvajenosti smo že omenili, da se o tem ne da razpravljati

petke niso zdrave za žensko kako bodo za otroka?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Mar. 2010 0:08

nanamiša napisal/-a:no *mala* si zdej dobila odgovor glede čevljev...

ja nej neha delati iz otroka neumneža, ki mu je najbolj pomembno kako izgleda.

hm...ali imaš ti kakšne stike s to družino, da veš celo to da si suri sama izbira oblačila?? Jaz še za sosedove otroke nevem tolk ko ti o enmu otroku iz amerike.

Google is the key. In to je bila uradna izjava Katie in Toma (ker tukaj se pa hitro tožbe znajdejo, če napišeš lažno izjavo ;-))

Vsakemu 4- letnemu otroku je važno kako to zgleda. A res nimate nobenih stikov z otroki? Ne poznam tamale, ki nebi nosila torbic, si sama izbirala oblačil, si mazala ustnice, hotela nalakirane nohte.

Pa tako pišete, kot da Suri ves čas nosi samo in le petke. Petke so prej izjema kot pravilo. Ampak seveda so najbolj aktualne in je treba jih povsod objavljat. Sicer pa ne vem v čem plešejo 4 letne plesalke, ampak čeveljčki v primernih številkah očitno obstajajo za nekoga.

Še ena huda fotka:
Slika
(upam da ni prevelika)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Mar. 2010 0:12

Ti si res na tekočem s temi "zvezniškimi" otroki.

Nisem, še spoznala 4 letnega otroka, ki bi se lakiru nohte, nosil petke, šminkal ustnice. Razen seveda če ga s tem poneumljajo starši.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov